|
 | | |
| Autor | Správa |
AndrejPN
 Užívateľ
 Založený: 24.05.2008 Príspevky: 29 Bydlisko: Piešťany
 | Zaslal: Pi 05.09.08 12:33 |   |
Zdravím,
akoby nestačilo že po včerajšku mám nefunkčný nb, dneska sa k tomu pridalo ďalšie...
Ráno som zapol počítač, nasledovalo chybové pípnutie a na obrazovke sa zjavili možnosti načítania default nastavení BIOS-u, ísť ich upraviť, alebo pokračovať bez toho, tak nejak... Nebolo to prvýkrát, čo som videl túto obrazovku, tak som išiel do BIOS-u, nastavil akurát tak čas a pokračoval ďalej... Win XP nabehol.. nič sa nedeje, len zrazu si otvorím tento počítač a vidím len disky C, D (ATA) a F, G (SATA) nikde. Takto to vždy vyzerá keď inštalujem nanovo win a nie je nainštalovaný sata raid driver, vložil som cd s driverom do cdromky, prebleskla modrá obrazovka a reštart. Po reštarte win nabiehal asi 4 minúty a ihneď jak nabehol, znova sám od seba reštart (cd už bolo vybrané). Tak som otvotril skriňu a skúsil odpojiť SATA disk... spustil počítač a beží ako nový. Znova som zapojil SATA a opäť 4-minútové nabiehanie...
Nevietečím by to mohlo byť? Za odpoveď vopred ďakujem! |
_________________ Football is for you and me, not for fucking industry! | |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: Pi 05.09.08 12:40 |   |
mno ja by som v prvom rade vyskusal ten disk v inom pc... pokial ti tam pojde dobre, tak by som chybu hladal v tvojej MB.. na co sa vlastne asi odkazuje aj to pipnutie na zaciatku co si opisoval. mne ked odchadzala doska, tak tiez prestal kompletne fungovat sata disk.. vyskusal som disk v novom pc a tam ide bez problemov pokial nepojde disk ani v druhom pc, tak ak sa na neho vobec dostanes, tak skus ho prebehnut chkdiskom...mozno ma hdd nejake chyby s ktorymi ma problem. pokial sa na neho nedostanes ani v druhom pc, tak by som to videl na pripad, kedy je hdd uz v pocitacovom nebicku  |
| |
  |
 |
belani
 Užívateľ
 Založený: 05.06.2007 Príspevky: 563 Bydlisko: Partizanske Vek: 22
 | Zaslal: Pi 05.09.08 12:47 |   |
takto sa opytam nemal si nahodou notebook rpipojeny do elektriny ked ti odisel ? lebo to vypada mozno aj tak ze vykyv v elektrickej sieti ti odpalil aj notebook a a j HDD ak nie aj viac aspon to tak moze byt |
_________________ Intel Core 2 Duo E6500 2.93Ghz @ 3.7 Ghz, ASUS P5B, 2x 1GB ADATA Vitesta Extreme edition,2x 1GB Patriot 800 Mhz, Zdroj Corsair CX400, Gigabyte 8800 GTS 512, Skrinka Thermaltake Xaser VI MX VH9000BWS ,1 x 1TB HDD WD ,AC Freezer 7 Pro | |
   |
 |
AndrejPN
 Užívateľ
 Založený: 24.05.2008 Príspevky: 29 Bydlisko: Piešťany
 | Zaslal: Pi 05.09.08 12:58 |   |
|
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |