|
 | | |
| Autor | Správa |
3ch0
 Užívateľ
 Založený: 13.10.2010 Príspevky: 11
 | Zaslal: St 13.10.10 20:06 |   |
Zdravím,
no mám taký problém (myslím že je to základní deskou- MSI 770T-C45), nedávno se mi objevila taková ta modrá obrazovka smrti, tak jsem zmáčknul na počítačí tlačitko reset. A když jsem PC znovu chtěl zapnout, tak obvykle při startu vydával nějaké pípnutí, tentokrát jsem však nic neslyšel, jen hučely větráky a na monitoru taky nic. Tak jsem to znovu vypnul dlouhým stiskem a za chvíli znovu pokusil zapnout. Nic... pořád jen hučely větráčky. Toto jsem opakoval několikrát, pak jsem to vzdal a šel spát. Druhý den odpoledne jsem to opět zkoušel až při jednom startu mi vyskočila hláška: please insert USB flash disk with bios.
Otázka zní, co mám dělat...? Základní deska je ještě v záruce. Dále se bojím, jestli mě půjde znovu načíst systém když tám dam tu flashku a jestli se při tom nemůže třeba stát i něco jiného. Ptám se tedy, jestli tam dát tu flashku s biosem, nebo to zanést na reklamaci či jinde do servisu a co se může stát?
Předem děkuji. |
| |
  |
 |
Milanese
 Užívateľ
 Založený: 07.03.2009 Príspevky: 2724 Bydlisko: Sereď
 | Zaslal: St 13.10.10 20:24 |   |
daj tam to USB s BIOSom a naflashuje ti to nový...ak to potom nenaštartuje tak to zanes do servisu |
| |
  |
 |
3ch0
 Užívateľ
 Založený: 13.10.2010 Príspevky: 11
 | Zaslal: Št 14.10.10 18:37 |   |
Děkuju za rychlou odpověď =) zkusím a napíšu jak jsem dopadnul
// pridané po 22 hodinách 10 minútach od posledného príspevku
Tak to nepomohlo, po vložení flashkidku to nic nedělalo a po restartu znovu pouze jedou ventilátory... |
| |
  |
 |
strapaty
 Užívateľ
 Založený: 26.09.2010 Príspevky: 196
 | Zaslal: Ut 19.10.10 15:08 |   |
vykasli sa na to ..posli to rovno do servisu.... lebo ked to zle preflesnes a nemas stym skusenosti mas po doske.... (je to obtiazne znovu reflesnut... ) |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |