| Posledná návšteva Štv 20.06.13 3:52 |
Aktuálny čas je Štv 20.06.13 3:52
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
| Autor |
Správa |
kormin
|
Napísal: Uto 11.01.11 17:42 Predmet príspevku: Problem s XP
|
|
|
|
 |
| Užívateľ |
|
|
Zdravim mam takyto problem asi pred tyzdnom som nainstaloval novu tlaciaren vsetko bolo v poriadku aj tlacilo a atd.. po zhruba dvoch dnoch windows pise chybu ze : ospravedlnujeme sa za neprijemnosti ale system windows nebol uspesne spusteny pravdepodobne z dovodu zmeny hardwaru alebo softwaru. A dole mam moznosti stav nudze, spustit windows beznym sposobom, posledna znama funkna konfiguracia a ked dam hocijake z tychto moznosti zacne nacitat windows a po chvili sa restartne. Takto je to stale dookola. viete mi pomoct ?
|
|
| Hore |
|
 |
majky358
|
Napísal: Uto 11.01.11 20:43 Predmet príspevku:
|
|
|
|
 |
| Užívateľ |
 |
|
|
skus sa dostať do safe modu a obnoviť PC z nejakého iného bodu obnovy, alebo niečo poriešiť tam, prípadne nabootuj cd a v cmd daj chkdsk na opravu chyb disku a pod.
_________________ PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer |
|
|
| Hore |
|
 |
white-tiger
|
Napísal: Sob 18.06.11 14:11 Predmet príspevku:
|
|
|
|
 |
| Užívateľ |
|
|
ten istý problém mám aj ja.. akurát že som nič predtým neinštaloval..
|
|
| Hore |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|