IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @066
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Lepšie vzťahy so zákazníkmi

väčšiu kontrolu nad firemnými procesmi získate so softvérom Sunsoft.CRM crm.sunsoft.sk

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Zbavte sa celulitídy

Vyskúšajte novinky s Q10 od NIVEA Viditeľné výsledky už za 2 týždne. www.NIVEA.sk

problem s wifi v skole

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
patqo_he
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.12.2007

PríspevokZaslal: Ne 15.01.12 23:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim mam taky maly problem s wifi v skole. Mame po celej skole wifi internet ale je blokovany na siet sa pripojim s mobilom ale internet mi nespusti .. opytal som sa ucitela ze co mam spravit preto aby mi isiel internet tak mi povedal ze na stranke skoly je odkaz kde sa zaregistrujem pod svojim menom a mi vygeneruje nejake prihlasovacie meno tak som to skusil a to meno a heslo mi vygenerovalo lenze neviem kde sa s tym menom aj heslom mam prihlasit lebo ked sa chcem pripojit na internet cez mobil tak mi pise ze potrebujem nejaky certifikat .. lenze odkial ten certifikat mam stiahnut alebo zohnat? alebo ako to je s tym certifikatom mohol by mi to niekto vysvetlit co mam spravit aby mi to normalne islo?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.10.2011
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ut 17.01.12 20:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Máte v skole notebooky ? ja som tak zistil heslo v skole sme maly v triede raz notebooky a boly pripojené na wifi siet skoly ešte že maly Windows 7 ale funguje to aj na viste a to že dáš centrum siete - Správa bez.. pripojení - (nazovsiete) klikneš pravim a dáš vlastnosti - potom dáš zabezpečenie - a tam je Zobraziť znaky a buala heslo máš na wifi router noo ja ked som chodil ešte na zakladku tak cely rok som použival internet na ktorý nikto nemá pristup

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008

PríspevokZaslal: Ut 17.01.12 20:32Odpovedať s citátomNávrat hore

Prečo sa nemôžeš spýtať normálne toho učiteľa? Bohvie jak to máte celé ponastavované.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
patqo_he
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.12.2007

PríspevokZaslal: St 18.01.12 11:14Odpovedať s citátomNávrat hore

marek09041 : lenze ja mam wifi odblokovane ja sa na tu siet pripojim len ma nepusti na net kvoli nejakemu certifikatu alebo nieco take odomna pyta...

walther : ja som sa ho pytal ze ako to mam spravit a on povedal ze na stranke skoly je odkaz kde sa da zaregistrovat na ten net to som spravil, prislo mi na email prihlasovacie meno aj heslo lenze co dalej? on mi povedal ze sa s tym mam niekde prihlasit na edupage skoly lenze ani cez pc sa mi tam nechcelo prihlasit a na mobile mi stranku ziadnu nespusti lebo mi nejde net tak tomu nechapem

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008

PríspevokZaslal: St 18.01.12 13:56Odpovedať s citátomNávrat hore

to rozumiem, ale predsa keď nevieš čo ďalej, tak sa obráť buď na neho, alebo na kamaráta, ktorému to ide... Neviem, čo tu od nás čakáš. Musíš to mať nastavené tak, ako to požadujú u teba v škole.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď