IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @065
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

RIBANA trade - plastové okná

Kvalita v oblasti výplní otvorov. Žalúzie, rolety, sieťky, garážové brány. www.ribanatrade.sk

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Čerstvý a voňavý domov?

Testovali sme Ambi Pur. Pozrite sa na prekvapivé výsledky experimentu! youtube.com/AmbiPur_SK

Myslite s nami ekologicky

Zapojte sa súťaže s Orangeom a vyhrajte zeleň pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Problem s webkou canyon CNR-WCAM413

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
kuro
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.09.2008

PríspevokZaslal: So 25.10.08 17:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam webkameru canyon CNR-WCAM413. Ma kratky kabel a tak som kupil predlzovaci usb. Ked je zapojena len na svojom kably tak ide. Ak ju vsak zapojim aj s predlzovacim tak sa mi zobrazi len cierne okno a ziaden obraz. Poradte mi co s tym. Predlzovaci je dlhy 3 metre..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
ScorpionSX
Administrátor
Administrátor

Založený: 16.05.2005

PríspevokZaslal: So 25.10.08 18:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Ten pôvodný kábel je nejako tienený?? Teda je o niečo hrubší ako ten predlžovací?? Alebo je to naopak a ten pôvodný je tenší ako predlžovací?? Je to treba minimálne zladiť na rovnakú hrúbku, resp. tienenie/netienenie káblov, alebo rovno kúpiť jeden kábel potrebnej dĺžky a nechať len ten.

DELL INSPIRON™ 1520 Midnight Blue | DELL XPS™ M1330 Tuxedo Black | DELL OptiPlex™ 990 MT | APPLE iPhone 3GS 16GB White | HTC Sensation

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeFacebookTwitter
kuro
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.09.2008

PríspevokZaslal: Ne 26.10.08 16:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Ten povodny sa mi zda byt tensi....
Je v tom nejaky rozdiel? Ono kameru najde len nieje obraz, teda ako som hovoril je len cierne okno. A ako kupit len jeden kabel? Ked kamera ma svoj napevno.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď