IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @064
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Myslite s nami ekologicky

Zapojte sa súťaže s Orangeom a vyhrajte zeleň pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Peniaze za ankety

Nechajte sa odmeniť za Vaše názory! Online prieskumy verejnej mienky. www.onlinepanel.sk

Náhradné diely pre Peugeot

Výhodne, z najväčšieho vrakoviska na Slovensku hneď za Bratislavou. autolandia.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Problem s USB

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
laciko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.01.2012

PríspevokZaslal: Po 23.01.12 22:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim. Co moze sposobit, ze sa mi zastavi pracovat USB zariadenie v PC pri prenose dat?? Ked zapnem vsetko nabehne ok, ale ako pripojim nieco do USB a zacnem s tym pracovat po sekunde sa zastavi prenos dát please help, thanks.
Ak treba poslem aj potrebne udaje k zisteniu chyby, ako udaje o MB....
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
McMemo2
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.01.2012

PríspevokZaslal: Po 23.01.12 22:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Skús sformátovať , skontroluj voľné miesto ... a žiadne chyby ti pri tom nevypisuje ? Keď si pripojil USB ovladače sa ti nainštalovali správne (ale v tom to asi nebude )
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
laciko
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 23.01.12 22:52Odpovedať s citátomNávrat hore

uz som preinstaloval aj OS, sformatoval, vsetko. neviem kde je chyba. Je to starsie PC, bol v servise, pred servisom tam bolo 1.1 USB vymenili zakl.dosku a vraveli ze je tam 2.0 USB. Je zvlastne aj to, ked vypnem PC tak mys ostava svietit - je to normalne?
McMemo2
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.01.2012

PríspevokZaslal: Po 23.01.12 23:14Odpovedať s citátomNávrat hore

To že myš svieti nieje najnormálnejšie ale stať sa to môže . PC máš stále v elektrike a tak ti tá myška aj mohla v podstate svietiť. Mohol sa aj vyskytnuť problem s matičnou doskou čo sa týka tých USB portov . Ale pokial je matičná nová tak by to bolo dosť divné . Ja by som šiel do predajne kde ti to predali aby ti poradili alebo spýtať sa na to . A hlavne skús skopírovať niečo na iných PC / NTB aby si zistil či je to USBčkom ale PCčkom .
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
laciko
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 24.01.12 15:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Obchod mi povedal ze vsetko funguje v poriadku, ziadnu chybu nezbadali. Aj som sa s nimi pohadal, viac tam uz nevratim Nechapem poriadne, ako skopirovat na inych PC?
Zaslať odpoveď