IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @062
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Reforma marketingu

12. jún 2012 Trend konferencia nabitá užitočnými informáciami pre Váš biznis! www.etrend.sk

Poistenie nehnuteľnosti

V prípade núdze sa postaráme o Vaše náhradné bývanie - UNIQA Assistance www.uniqa.sk

Ako ste stratili hmostnosť.

Zistite jej tajomstvo pre dokonalé telo. Môžete dosiahnuť tieto výsledky tiež. www.janinblog.com

Detské drevené zábrany

Zábrany na posteľ, schody a do dverí. Tovar skladom. Rýchle dodanie. www.detske-ohradky.sk

Problém s tunerom Aver TV-DVB-T Super 007

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
webkar
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.12.2008

PríspevokZaslal: Ut 29.12.09 16:24Odpovedať s citátomNávrat hore

tuner som zapojil nainštaloval ovládače v pohode ide ale keď si v windows media center dám hľadanie programov nenájde ani jeden program. tuner mám napojený cez kablovku tak neviem v čom je problém

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.12.2009

PríspevokZaslal: Ut 29.12.09 22:55Odpovedať s citátomNávrat hore

webkar napísal:
tuner som zapojil nainštaloval ovládače v pohode ide ale keď si v windows media center dám hľadanie programov nenájde ani jeden program. tuner mám napojený cez kablovku tak neviem v čom je problém

Ja to iste, akurat, cez AverTV6 a antenu, kde mi LG M2394D nema problem s nasim a rakuskym multiplexom, madarsky mi uz hodne vypadava, plus nemam problem s analogom. A to uz je druhy kus, dnes mi ho na RMA vymenili, vidim to tak, ze sa skusim dohodnut na vymene za uplne iny, este upresnim je to model M135R AVerTV Hybrid Super 007
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď