|
 | | |
| Autor | Správa |
Mipo250
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 28.05.2008 Príspevky: 104
 | Zaslal: St 18.06.08 21:53 |   |
cawte prosim vas poratte mi,chcel som nataktovat graf. kartu ati radeon x 1650 ddr2 512mb.Mam driver ATI catalist original ku nej.DAl som na overclockingu odomknut a manualne som zdvihal takt a ked som dal použit tak poziadavka na takt ostala ale aktualny takt ostal povodny.Vyskusal som aj to optimalne taktovanie cez program a ono urobilo to iste..diki za rady |
| |
  |
 |
zmija31
 Užívateľ
 Založený: 07.04.2006 Príspevky: 3073 Bydlisko: Nitra
 | Zaslal: St 18.06.08 21:55 |   |
jj mam taky isti program skus riva tuner a taktuj pod administratorom a resetni PC a znova sa prihlas pod administratorom mne to iba tak ide v ostatnzch profiloch mi to nejde |
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... | |
    |
 |
GURU
 Užívateľ
 Založený: 10.07.2007 Príspevky: 59 Bydlisko: ZA,MT,BB,ZN,LV,NR
 | Zaslal: Št 19.06.08 22:21 |   |
Mam skoro tu istu graficku kartu, až na to že moja je 256MB GDDR3, ale tiež AGP 8x, najstabilnajšie sa pretaktuje s driverom Catalyst 7.10 a to programom ATITool |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |