IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @060
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Detské drevené zábrany

Zábrany na posteľ, schody a do dverí. Tovar skladom. Rýchle dodanie. www.detske-ohradky.sk

Problem s Ramkou?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Stewi-Chan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.02.2011

PríspevokZaslal: So 17.09.11 9:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Cawte, dneska som hral s kamosmi minecraft server (vlastny) a po takej hodinke mi zblbol cely komp ... neslo nic robit sekal strasne ... tak som ho resetol ... a teraz to uz je lepsie ... nemoze to byt ramkou ?? lebo na minecraft server vyuzivam 1024MB a este na minecraft hru ... nemohol som ju odpalit abo nieco? Lebo teraz to je citelne pomalsie
RAMKU mam 2GB

Takto to vyzera ked sa zapol PC ... nic zapnute ... len skype samsung kies a take podobne applikacie
a volneho RAM cca 60 je trosku malo ne ?

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Millfox
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.01.2010

PríspevokZaslal: So 17.09.11 15:07Odpovedať s citátomNávrat hore

AK by si odpalil RAM pc ti nenaskoci. V pripade WIN 7 je bezne ze si na ploche odkusi dost velku cast RAM, potom ako spustis nejaku narocnejsiu aplikaciu sa zase stiahne.

PC2:Case: Zalman Z9 plus, MB: ASRock Fatal1ty 990FX PRO, CPU: AMD Phenom 965 BOX (RMA!!!), VGA: ASUS ENGTX 470,RAM: DDR3 Corsair Dominator 1600 CL7 4GB, HDD: Seagate Baracuda 7200.12 500GB, Samsung Spinpoint f3 500GB, PSU: Cougar GX 600W, Zvukovka: Asus Xonar DX2, TABLET:G-Pen 450

"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both." Benjamin Franklin
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď