IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @058
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

inhodinky.sk, hodinky pre Vás

Excelentné hodinky, excelentné ceny Širkoký výber značkových hodiniek www.inhodinky.sk

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Myslite ekologicky s Orangeom

Zapojte sa do súťaže Zeleň pre mesto a získajte viac stromov pre svoje okolie www.orange.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Problém s Pripojením PC na TV

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Enermax
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.03.2008

PríspevokZaslal: Ne 12.04.09 12:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Včera som skúšal pripojiť si na plazmu Panasonic svoj pc ten ktorý mám v popise. Dal som to cez VGA kábel + redukcia ktorá bola pribalená k mojej grafike. Pozerám krásne nabieha Bios - ASUS Express Gate - Windows a už som čakal že naskočí úvodná obrazovka s vybraním užívateľa keď v tom nič čierna obrazovka. Frekvencia na ktorej pracuje grafika bola v poriadku aj rozlíšenie , ktoré mám na pc nastavené no a nič. Pridám ešte typ TV: Plasma Panasonic TX-P42X10E. Takže fakt neviem v čom bude ten problém...

CPU: Intel E7400 + Cooling Freezer 7 PRO / RAM: 2 x 2GB DDR2 1066 Extreme Edition / VGA: Gainward HD 4850 GS 512 MB ( 700 MHz) / HDD: Samsung 750 GB / DVD: Samsung DVD Burner Light Scribe / MB: Asus P5Q PRO / PSU: Enermax PRO 82+ / MONITOR: LCD Samsung 2243BW (22") 2ms / MOUSE: Logitech Wireless Wave KEYBOARD : Logitech WAWE PHONE:LG GT 540 Optimus GPS: Garmin Nuvi 255 (Slovakia Roads), Reproduktory: Redstar Multimedia OS: Windows 7 Ultimate - 64 bit.--- Google USER
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
f4r0
Moderátor
Moderátor

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: Ne 12.04.09 15:02Odpovedať s citátomNávrat hore

co e to v poriadku? stiahni rozlisenie na minimum a skus.
pripojene to mas spravne, tak uz len nastav monitor 2 a musi to ist.

Inteligencia je to, čo používaš keď nevieš čo máš robiť Jean Piaget
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQMSNJabberFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Enermax
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.03.2008

PríspevokZaslal: Ne 12.04.09 18:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Aký "MONITOR 2"?? Tým v poriadku som myslel frekvenciu 60 Hz na ktorej je nastavený monitor ku pc takže aj telka má 60Hz tak že je to v poriadku a rozlíšenie grafiky som dal na také aké maj aj telka takže takto v poriadku a ono to jednoducho nejde proste sa to vypne tam kde si mám zvoliť používateľa a keď prídem ku telke tak v pozadí vidím ako keby vysvieteným slabo windows a teraz citujem niečo čo som našiel v manuále ku telke k tejto veci:
"Nezobrazovat klidný obraz po dlouhou dobu: To spusobuje, že na plazmové obrazovce zustává ("zustávání obrazu"). Toto chováni se nepovažuje za vadu a není kryto zárukou. Typické statické obrazy: Číslo programu a ostatní loga-Obrazy zobrazené v režimu 4:3-Videohry-Počítačový obraz.Aby se zabránilo zustávání obrazu, automaticky se po nekolika minutách snižuje kontrast poté, co nejsou prijímány další signály nebo provedeny další operace".Ono ten doslova vysvietený widndows( logo) vidno iba na tej čiernej obrazovke kde by už mal byť výber užívateľa a keď pc odpojím zmizne to. Tak som z toho jeleň Štart Windowsu a všetko ide len keď si mám vybrať užívateľa zhasne to.

CPU: Intel E7400 + Cooling Freezer 7 PRO / RAM: 2 x 2GB DDR2 1066 Extreme Edition / VGA: Gainward HD 4850 GS 512 MB ( 700 MHz) / HDD: Samsung 750 GB / DVD: Samsung DVD Burner Light Scribe / MB: Asus P5Q PRO / PSU: Enermax PRO 82+ / MONITOR: LCD Samsung 2243BW (22") 2ms / MOUSE: Logitech Wireless Wave KEYBOARD : Logitech WAWE PHONE:LG GT 540 Optimus GPS: Garmin Nuvi 255 (Slovakia Roads), Reproduktory: Redstar Multimedia OS: Windows 7 Ultimate - 64 bit.--- Google USER
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
ja_michalko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: St 24.06.09 7:30Odpovedať s citátomNávrat hore

nazdar. trochu oprasim temu.

nainstaloval som win7 rc verziu a neviem spojazdnit clonovanie obrazu pc na tv. doteraz som pouzival win xp a nebol s tym roky problem.
v pc mam nvidiu geforce 7600. najnovsie forceware drivre (stiahnute z nvidie 23.6.2009)

momentlane sa to sprava tak, ze ked pripojim TV tak win7 ho rozozna a obraz automaticky rozsiri resp hodi do dualview (na tv nemam klon ale rozsirenu plochu). skusal som sa uz aj pohrabat v nvidia control panel, klikol som aj na moznost clonovat, no namiesto klonovania dostavam len rozsirenie, v horsom pripade mi uplne rozhadze obraz na pc a tv je cierna. potreboval by som to clonovane + aby na sekundarnej obrazovke isiel full screen videa. vo win xp sa vsetko toto dalo v pohode nastavit a bezne som tak pozeraval filmy.

neviete mi niekto poradit?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď