IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @058
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

RIBANA trade - plastové okná

Kvalita v oblasti výplní otvorov. Žalúzie, rolety, sieťky, garážové brány. www.ribanatrade.sk

Stavebný materiál Porfix

Skvelé tepelne izolačné vlastnosti stavebných materiálov Porfix! www.Porfix.sk

Vdd Orava - okná, dvere

Eurookná, plast.okná, nábytok, okenice, schodiská, inter. a exter. dvere www.vddorava.sk

Čerstvý a voňavý domov?

Testovali sme Ambi Pur. Pozrite sa na prekvapivé výsledky experimentu! youtube.com/AmbiPur_SK

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Problem s pripojenim ku routru

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
John47
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.01.2012

PríspevokZaslal: Ut 03.01.12 1:23Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím, mám internet od UPC, router Tp-link TL-WR741ND a sieťovú USB kartu Tp-link TL-WN722N a mám nasledovný problém: Internet mi na počítači bezchybne fungoval asi pol roka a rozhodol som sa že si preinštalujem počítač a keď som ho preinštaloval a nahodil Windows XP tak odvtedy internet nefunguje. Konfiguráciu na pripojenie k mojej domácej sieti som myslím nastavil správne, sieťové overovanie som nastavil ako má byť na WPA-PSK ale keď sa chcem pripojiť na moju sieť tak mi vyhodí okno kde je napísané: " Počkajte, kým sa systém Windows pripojí k sieti (názov mojej siete) " a " Čaká sa na sieť ". Toto trvá 71 sekúnd a potom sa toto okno zatvorí ale počítač sa k routru nepripojí. Mám doma aj iný počítač s windowsom 7 a rovnakou sieťovou USB kartou a ten nemá problém s pripojením ani iné počítače s tým nemajú problém. Čím to môže byť? Môže chýbať nejaký ovládač?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ut 03.01.12 11:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak po inštalácií, nikde nepíšeš, že by si inštaloval aj ovládače, takže ak ich nemáš tak by si ich mohol aj nainštalovať okrem tích čo ti inštaluje W7.

Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: Ut 03.01.12 11:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak sieťovka mu očividne funguje keď mu nájde sieť. Problém by som teda videl inde ako v ovládačoch.
Skús si nainštalovať toto:
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=1974

Alebo zmeniť zabezpečenie na routri (mal by si tam mať možnosť zvoliť si WEP, WPA alebo WPA2; WinXP defaultne podporuje len WEP a WPA)

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Revolution
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.09.2009

PríspevokZaslal: Ut 03.01.12 12:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Nemáš v tom PC prednastavenú statickú IP ? žeby tam nasávala kolízia, ja som tak raz bratrancovi čachroval s PC a nevedel som prísť prečo to nejde až som zistil že tam má nastavenú statickú IP a preto mi nikde nešlo napojiť...

Monitor: SAMSUNG SyncMaster 2253LW 21.6" LCD
Myš: A4 tech XL-750F,, Mobil: Apple iPhone 4 16 GB iOS 5
Internet: Swan Plus 40/2 Mbit/s OS: Windows 7 Ultimate 64-bit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
John47
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.01.2012

PríspevokZaslal: Ut 03.01.12 12:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Díky KocuR
Nainštaloval som to čo si mi napísal a už to konečne ide. Ovládače ku sieťovke som predtým samozrejme nainštaloval. Pred tým než som formátoval systém som tam mal tiež XP ale ten internet som tam mal už asi 5 rokov takže som si vôbec nepamätal, že som vtedy sťahoval aj toto.
Ešte raz veľká vďaka
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď