|
 | | |
| Autor | Správa |
Michalko
 Užívateľ
 Založený: 12.06.2010 Príspevky: 29
 | Zaslal: So 11.02.12 12:54 |   |
Zdravím,
mám taký problém, z ničoho nič mi prestal fungovať internet cez káblové pripojenie ale wifi mi funguje normálne. Ide o to, že vo Windowse ma nepripojí na net ale iba dole v pravo ukáže žltý výkričník a keď dám hľadať problémy tak mi vyskočí táto tabuľka: http://imageshack.us/photo/my-images/440/beznzvurq.jpg/ skúšal som aj ručne zadať ip adresu a DNS ale nepomohlo to. Zvláštne je že v Linuxe mi to funguje normálne ale vo Windowse sa to nejak posralo a vôbec neviem prečo, skúšal som aj googliť, preinštalovať ovládač na sieťový adaptér, resetoval som modem ale nič nepomohlo. Poskytovateľ pripojenia je UPC a Windows mám Home premium 64 bit originál. Nevedel by mi niekto pomôcť čo s tým? už som bezradný  |
| |
  |
 |
F3RY
 Napomenutý užívateľ
 Založený: 23.12.2010 Príspevky: 523 Bydlisko: C:\Program Files\Poprad Vek: 18
 | Zaslal: So 11.02.12 13:00 |   |
Pozri ci ti to brana firewall neblokuje.
Nastav si tie IP
Ovladaci panel, siete, centrum sieti, zmenit nastavenie adaptera:
1pc: ... ... ... 1 2pc: ... ... ... 2
Na prvom pc daj nastavit zdielanie internetu na local area connection a malo by to ist. |
_________________ HP ProBook 4530s Intel® Core™ i5-2430M (2.4GHz, 3MB, 2 jadrá)*4GB 1333MHz DDR3*ATI Mobility Radeon HD 6490 1GB + Intel HD Graphics 3000*640GB SATA 5400RPM *Windows 7 Home Premium 64 bitová verzia
Radšej budem nenávidený za to kto som, ako milovaný za to kto nie som ! - Kurt Cobain | |
   |
 |
Michalko
 Užívateľ
 Založený: 12.06.2010 Príspevky: 29
 | Zaslal: So 11.02.12 13:30 |   |
Vďaka za odpoveď ale nefunguje to :/
zvláštne je že keď som na wifi a zároveň pripojím aj kábel do NTB tak prestane ísť aj wifi, a keď ho odpojím tak wifi znovu nabehne, už tomu fakt nechápem  |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |