IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @057
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

So sebaistotou na pláž

Je čas jednoducho a zdravo schudnúť. www.news2channel.net

Led náhrada za 100 W žiarovku

E27 - 84 SMD studená biela 13W 30 000 hodín, bez ťažkých kovov www.topled.sk

Vyhraj s NIVEA

Nová online hra o luxusné hodinky, lístky a výrobky NIVEA Black&White. www.nivea.sk

Fujitsu-shop.sk

Špičkové ceny na trhu. Notebooky vyrobené v Nemecku a Japonsku. www.fujitsu-shop.sk

Internetový Obchodný Dom

Predaj satelit. techniky, elektronika. Domáce potreby, chovateľské potreby. www.odbojna.sk

Problem s prepojenim mobilu s notebookom

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Jeggy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.07.2008

PríspevokZaslal: So 25.12.10 16:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, nedavno sa mi dostal do ruky pouzity mobil LG KM900 Arena, zda sa ze ma preinstalovany firmware. To mi az tak nevadi. Ibaze mam problem ho prepojit s notebookom. Mobil po zapojeni microUSB sa zacne nabijat a vyhodi mi na vyber moznosti "Mass Storage, PC Suite, Music Synchronization a iSync", nech vyberiem ktorukolvek moznost windows mi vyhodi hlasenie "USB Device Not Recognized". Niekolkokrat som preinstaloval ovladace a LG PC Suite stiahnute z oficialnej stranky LG Arena. V mobile nemam ziadnu moznost nastavenia pripojenia cez usb. Nefunguje ani windows update... Uz som celkom bezradny, ci to nebude nahodou tym novym firmware.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSN
holubbn
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.05.2008

PríspevokZaslal: Ut 28.12.10 19:22Odpovedať s citátomNávrat hore

skus tu celkom dole
http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_clanku=897&cislo_kategorie=4

UnReSt
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.07.2006
Vek: 20

PríspevokZaslal: Pi 09.12.11 20:14Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam ten isty problem. Mass storage mi sice funguje ale pri vsetkom ostatnom sa to tvari tak ako by to nemalo nainštalovany ovladač.

PC: Intel® Core i5-760 2,8GHz, VGA ASUS ATI 6870 1GB, DDRAM3 2x2GB Corsair XMS3 1600 CL9, MB Asus P7H55/USB3, Corsair Power Supply CMPSU-650TXEU 650W, HDD WD 1TB Serial ATA II 7200ot., NZXT Guardian 921 Midi-Tower + Window Black, LCD LED Philips 226CL2SB/00 22"
NTB: ASUS M50Vc - Intel Core 2 Duo P8400 (2.26 GHz), 4 GB RAM, nVidia GF 9300M GS, HDD 320 GB, DVD-RW DL...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
m4rty
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.11.2011
Vek: 20

PríspevokZaslal: Pi 23.12.11 0:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Skuste si stiahnut najnovsie ovladace pre USB, pripadne zakl. dosku.

Ja som mal podobny problem s mojim Samsungom Shit, vlastne Star...

[Acer Aspire 5920g] [Processor: Intel Core 2 Duo T9300@2,5GHz|Display: 15,4" 1280x800| RAM: 4GB| HDD: 150GB|Graphics: GeForce 8600M GT 512MB|System: Windows 7 Home Premium| Accessories: Bag, Dell Optical Mouse]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď