IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @056
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Všetko o vašom telefonovaní

Aktivácie, info o hovoroch, sms, dátach. Ušetrite čas so zákaz. zónou Môj Orange! www.orange.sk

Nohavičky na ples: Áno čo nie?

Po mesiaci strávenom na rôznych vianočných a silvestrovských večierkoch feminity.zoznam.sk

Myslite s nami ekologicky

Zapojte sa súťaže s Orangeom a vyhrajte zeleň pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Technika pre záhradu AL-KO

Doprava v rámci Bratislavského kraja zadarmo. Predaj záhradnej techniky www.technikaprezahradu.sk

Problém s phpBB

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
mirec-99
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.05.2006

PríspevokZaslal: St 12.07.06 0:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Chcem si spraviť fórum, keď ho dám inštalovať phpBB-2.0.21 , tak mi vyhodí toto:
kód:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect.php]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /home/free/ic.cz/m/mj-forum/root/www/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/ic.cz/m/mj-forum/root/www/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/ic.cz/m/mj-forum/root/www/db/mysql4.php on line 331

phpBB : Kritická chyba

Could not connect to the database

SQL mám na servery aktívne, nevim či tam niečo nastavovať... Ak viete poradiť, tak budem rád..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
pershing
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.01.2006

PríspevokZaslal: St 12.07.06 7:40Odpovedať s citátomNávrat hore

zadal si setky udaje spravne? vidim ze mas na iccku. chod na ic.cz a tam sa prihlas do administracie a tam mas setky udaje ktore potrebujes na mysql
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSN
javo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.07.2006

PríspevokZaslal: St 12.07.06 9:30Odpovedať s citátomNávrat hore

podobny problem som mal aj ja uz som ho vyriesil , na ic.cz nemozes mat host : localhost ale mysql.ic.cz skus to

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 12.07.06 12:28Odpovedať s citátomNávrat hore

javo napísal:
podobny problem som mal aj ja uz som ho vyriesil , na ic.cz nemozes mat host : localhost ale mysql.ic.cz skus to

ani to nehne
scooby
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.07.2006

PríspevokZaslal: St 12.07.06 12:45Odpovedať s citátomNávrat hore

bud je zle heslo host alebo meno prihlasovacie lebo sa neda spojit s databazou...toto ti vyhadzuje pri instalacii?

mirec-99
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 12.07.06 12:47Odpovedať s citátomNávrat hore

scooby napísal:
bud je zle heslo host alebo meno prihlasovacie lebo sa neda spojit s databazou...toto ti vyhadzuje pri instalacii?

ano
raven
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.04.2006

PríspevokZaslal: St 12.07.06 23:21Odpovedať s citátomNávrat hore

ic menil nazvy hostu, ale nepamatam si ako to je kukni na ic.cz niekde by ot tam malo ybt...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď