IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @964
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Poistenie nehnuteľnosti

V prípade núdze sa postaráme o Vaše náhradné bývanie - UNIQA Assistance www.uniqa.sk

problem s pc-obmedzeny net

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Shagrath
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Št 22.11.07 20:58Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim. Mam net od t-comu turbo 3 (3072 kb/s) a mam ho doma na 2 pc cez router.

ked si meram na 1.pc rychlost na www.speedmeter.sk cez prehliadac tak mam rychlost asi 2,1 Mb/s a ked cez applet tak okolo 3,5 Mb/s. pri stahovani (normalne cez operu alebo IE) mi ide tych 2,1 Mb (250 kB) ale ked stahujem cez Free Download Manager tak dosahujem az 400 kB/s.

a ked meriam na 2.pc cez prehliadac tak mam 3,5 a cez applet tiez 3,5. a pri stahovani mi ide tych 400 aj normalne aj cez FDM.

a nechapem preco su take rozdiely...neviete mi prosim poradit ze v com moze byt chyba?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Qpkqkma
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: Št 22.11.07 21:05Odpovedať s citátomNávrat hore

speedmeter ukazuje aj mne posrate rychlosti. Meraj to cez www.speedtest.net

I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeGoogle Talk
Shagrath
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 22.11.07 21:39Odpovedať s citátomNávrat hore

teraz som si odmeral cez ten speedtest.net

na prvom pc som mal 2200 kb/s a na druhom 3600 kb/s. jak som pisal vyssie, na druhom mi normalne stahuje takou rychlostou jak v speedmetri ci uz cez operu alebo download manager ale na prvom mi cez operu stahuje tych 2200 kb/s ale cez download manager az do tych 400 kB/s.
takze vyzera to ze asi daco je s prehliadacom ale to je divne ze mi to robi vo vsetkych (opera, firefox ie).
nZL
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.10.2006
Vek: 20

PríspevokZaslal: Št 22.11.07 22:07Odpovedať s citátomNávrat hore

jedinu skutocnu rychlost internetu odmeras tak ze budes stahovat z nejakej stranky ktora ma dostatocne dobru linku (napr e-sports.sk) a budes sledovat rychlost ktorou stahujes..

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 22.11.07 22:50Odpovedať s citátomNávrat hore

ja viem ze nie vsetky stranky su take rychle ale mne ide o to ze na 2 pc pripojenych na 1 rovnaky net dosahujem rozne rychlosti. a chcem vediet ze co to moze sposobovat. chyba moze byt iba v tom pc na ktorom mi ide ten net pomalsie. v nicom inom to nemoze byt
Zaslať odpoveď