IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @733
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Stavte na víťaza

Servery Cisco UCS prekonali 45 rekordov za dva roky www.ucsservery.sk

Bezpečnosť výrobkov

Požiadavky chemickej legislatívy Podmienky vstupu na trh Európskej Únie www.ekotox.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Ste správcom siete?

Zlepšite svoje vedomosti v oblasti správy sietí na našich kurzoch! www.gopas.sk

PZP Genertel online

Garancia najnižšej ceny pre autá nad 70 kw a do 2250 kg! Iba do stredy 15.2. www.genertel.sk

problem s PC, neda sa zapnut a rozhadzuje grafiku

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Freelan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.06.2006

PríspevokZaslal: St 21.07.10 16:43Odpovedať s citátomNávrat hore

mam takyto problem, zapnem pocitac, a uz ked nabehuju tie informacie o PC hned na zaciatku tak uplne rozhadze celu grafiku, poposuvane texty, samo od seba si to meni farbu i ked ma byt biela a vacsinou sa dalej nedostane, proste zamrzne, obcas aj windows nabehne (xp professional) no po chvili zamrzne a dalej nic... aby som to konkretizoval, ked ho zapinam a cekuje HDD FDD a pod. ze blikaju tie LEDky tak sa niekedy stane ze to ostane na HDD alebo FDD svietit a vtedy nenabehne ani monitor. je to compaq evo w8000, windows XP professional
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
KatjushaMan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: St 21.07.10 17:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Menil si nieco aka je zostava ? klasice otazky
A klasicky skus to s jednou ramkou skus inu grafiku a odpojit vsetko co sa da aby to len nabehlo ci to pojde.

PS grafiku mi rozhadzovalo pri prehrievani cipov

PC1 Procesor: AMD Athlon 64, 2200 MHz 3700+ Základní deska: DFI Infinity RS482 Paměť: 1024 MB PC3200 DDR SDRAM Grafická karta: ATI Radeon HD 4650 Pevný disk: ST3320620NS (298 GB, IDE) Monitor:Asus VH192D 19" čierny
PC2Procesor: i5-2500K @ 4600 MHz (45 x 102) Základní deska:MB MSI P67A-C45 B3 (1155)Paměť:DDRAM3 2x2GB Kingston 1333 CL9 (KVR1333D3N9K2/4G)Grafická karta:GIGABYTE GeForce GTX 560 OC Ti 1GB DDR5Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, SATA, 7200ot. 32MB Monitor: HP w2207 Case: Moding nerez plexi
V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
Freelan
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.06.2006

PríspevokZaslal: St 21.07.10 18:08Odpovedať s citátomNávrat hore

ano je v nom menena graficka karta ale ta fungovala pred tym bez problemov, teraz som precistil kontakty na doske a zda sa ze vsetko ide ako ma,uvidime lebo niekedy nabehol aj pred tym
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď