|
 | | |
| Autor | Správa |
cabrenn
 Užívateľ
 Založený: 25.09.2011 Príspevky: 109 Bydlisko: Košice
 | Zaslal: So 03.12.11 23:39 |   |
Dobry vecer,
Mam tuto opticku mechaniku TSSTcorp CDDVDW SH-233Q ATA Device. Ked vlozim hociake CD alebo DVD tak mi vypise v Tento Pocitac ze vlozte disk do jednotky F: (to je moja CD/DVD Rom drive) a vysunie sa. Na googli som videl vela ludi s podobnym problemom ale nic mi nepomohlo. V biose mi to naslo pod rovnakym nazvom. Skusal som dat default settings v biose no nepomohlo. Precital som si tuto temu a chcel by som vediet ci to niekto uz vyriesil http://www.pcforum.sk/problem-s-tsstcorp-cddvdw-sh-s223f-ata-device-vt78317.html.
Tento problem zacal dnes ked som do pocitaca dal SSD disk, graficku a zdroj.
Dakujem za odpoved. |
_________________ MB: MSi P67A-C45, CPU: Intel i5 2500K 4,2GHz, Cooler: Scythe Mugen 3, RAM: 2x4GB Kingston 1600 CL9 XMP , VGA: Sapphire HD 6950 Toxic - UNLOCKED 6970, HDD: Samsung F1 spinpoint 7200 750GB, SSD: Corsair Force series 3 60 GB, PSU: Corsair CX600, Case: Thermaltake Mambo, LCD: Samsung P2470HD 24" FullHD DVB-T, HDMI, SCART, DVI | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |