|
 | | |
| Autor | Správa |
susedx
 Užívateľ
 Založený: 26.02.2007 Príspevky: 213
 | Zaslal: St 07.12.11 19:44 |   |
Mam kod, v ktorom je takato nejaka cast:
| kód: | if(mail($mail,'obsah','premenna:'.$premenna,'FROM: email@email.com'))
{
echo "Email bol úspešne odoslaný na e-mailovú adresu: </a>";
echo $mail;
}
else
{
echo "<span class='text_obs'> Email sa sa nepodarilo odoslať. Ak sa problém opakuje, môžete kontaktovať administrátora.</span>";
} |
A v fungovalo mi to na inom serveri ako mam teraz, a teraz to nefunguje, takze predpokladam, ze chyba moze byt aj na strane servera. Rozdiel na tom serveri je v pouzitej verzii php, myslim ze len. Tak neviem v com by mohol byt problem.
Inak este predpokladam, ze ked mi ta podmienka vypise ze Email bol úspešne odoslaný na e-mailovú adresu: tak by to malo byt ok, takze neviem kde je chyba. |
| |
   |
 |
susedx
 Užívateľ
 Založený: 26.02.2007 Príspevky: 213
 | Zaslal: Ut 13.12.11 15:10 |   |
Myslim, ze na skusobnom free serveri mi to fungovalo mozno preto, ze som tam nepotreboval mat vytvoreny e-mail ucet, tak som si dal na webhostingu pridat e-mail ucet a vytvoril som si jeden, takze predpokladam, ze na odoslanie e-mailu funkciu mail sa tam treba nejako prihlasit, len neviem ako. |
| |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |