|
 | | |
| Autor | Správa |
krato
 Užívateľ
 Založený: 15.11.2007 Príspevky: 2
 |
Mohol by mi niekto poradiť v akom programe skomprimovať dvd, ktoré ma na zadnej strane taký tenký strieborný kruh. Lebo DVD Fab platinum mi to nedokažé ani načítať, tak isto som dopadol aj DVD Shrink-om aj s DVD Decrypter-om?Diky |
| |
  |
 |
br4n0
 Skúsený užívateľ
 Založený: 22.03.2007 Príspevky: 2110 Bydlisko: Bratislava V
 | Zaslal: Št 29.11.07 20:37 |   |
Mohol by si to odfotiť/naskenovať? |
| |
  |
 |
MANIAC
 Užívateľ
 Založený: 10.06.2007 Príspevky: 257 Bydlisko: Úľany nad Žitavou
 | Zaslal: Pi 07.12.07 23:32 |   |
| krato napísal: | | Mohol by mi niekto poradiť v akom programe skomprimovať dvd, ktoré ma na zadnej strane taký tenký strieborný kruh. Lebo DVD Fab platinum mi to nedokažé ani načítať, tak isto som dopadol aj DVD Shrink-om aj s DVD Decrypter-om?Diky |
Pokiaľ sa nemýlim, tak myslíš vynechanú stopu, je to hardvérová ochrana ktorá zabraňuje nielen kopírovaniu, ale aj samotnému spusteniu filmu na počítači.
Na to existuje program ktorý sa volá Any dvd ktorý je spustený na pozadí a odstraňuje ochrany a zakázané užívateľské operácie.
Ale s touto ochranou(vynechanou stopou) vie bojovať iba čiastočne.Film s tou ochranou dokáže spustiť na pc ale skopírovať na HDD ho vie iba pri niektorých mechanikách(väčšinou staré mechaniky).
Any dvd dokáže spolupracovať aj s rôznimy DVD programami. |
_________________ Čo môžeš urobiť dnes, neurob ani zajtra a máš dva dni voľno. | |
   |
 |
MANIAC
 Užívateľ
 Založený: 10.06.2007 Príspevky: 257 Bydlisko: Úľany nad Žitavou
 |
Teraz som zistil že to dokáže aj ONE2DVD.
Ale nie každý film s touto ochranou. |
_________________ Čo môžeš urobiť dnes, neurob ani zajtra a máš dva dni voľno. | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |