IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @961
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Kúpa auta v Rakúsku

bezpečnejšia. Rakúsko, ako druhá krajina Európskej únie po Slovenskej autoviny.zoznam.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

problem s nastavenim biosu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
phau
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.09.2011
Vek: 20

PríspevokZaslal: Ut 13.09.11 12:49Odpovedať s citátomNávrat hore

ahojte

mam tu mensi problem s BSOD pri bootovani windowsu

nedavno po tom ako som si kupil ramky - "KINGSTON HyperX 4GB KIT DDR2 1066MHz CL5 BOX T1 Series"
som sa rozhodol ze si v BIOSE ponastavujem manualne casovanie CL5 ,freqvenciu ramiek 1066, napatie ram podla vyrobcu, CPU voltage a posnazim sa dostat FSB 1:1 ku RAM, az na tu FSB [co sa mi podarilo na 1:2]

vsetko vypadalo ze slape ale pravda bola ina, co sa tyka pocitacov som amater zvladnem si spravit sice tie najlahsie softwarove a hardwarove veci sam ale ked ide o BIOS alebo TAKTOVANIE som vtom amater....
co sa vlastne deje?
nastavil som vsetko podla google navodov a podobnych pomocok pocitac slapal asi 2 tyzdne ale 3 dni dozadu ked som si zapol pocitac a v priebehu niekolkych hodin som ho restartoval pri bootovani windowsu[loading logo windowsu] mi skocilo BSOD to sa zopakovalo tak 4x potom som pc vypol nasledne som vypol zdroj pockal som 10 sec na vybitie kondenzatorov a podobnych veci, zapol a znova isiel, po case som znova chcel restart a a zas BSOD do doby nez som vypol zdroj pockal a znova zapol

rozhodol som sa napalit si memtest bootnut ho a po 12minutach mi vykazoval nieco cez 200 000chyb tak som sa rozhodol ho abortnut dat si bios do defaultu a teraz pisem sem co stym mam robit?

Pc zostava
MB: ASUS p5qd-turbo
CPU: Intel core 2 duo 6400 2.13ghz
Ramky KINGSTON HyperX 4GB KIT DDR2 1066MHz CL5 BOX T1 Series
GPU: nVidia 8800gtx
HDD: 1 37gb raptor, 1 250gb WesternDigital
Zdroj: Seasonic 550W
kód:

http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=c4056ecc6f4784f9e7c6bf31b5c3c2b0
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Ut 13.09.11 13:32Odpovedať s citátomNávrat hore

ked mas ramky na defaultnych taktoch, memtest tiez pise tie chyby?
mozno len ramky na tych nastaveniach niesu stabilne
na kolko MHz si mal fsb?

phau
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.09.2011
Vek: 20

PríspevokZaslal: Ut 13.09.11 13:37Odpovedať s citátomNávrat hore

no doteraz mi bezal memtest na novych nastaveniach bez chyby a ziaden BSOD pri bootovani takze to bude asi v poriadku
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď