IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @957
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Myslite ekologicky s Orangeom

Zapojte sa do súťaže Zeleň pre mesto a získajte viac stromov pre svoje okolie www.orange.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

OmegaMarine Forte

Eskimáci vedia, čo je zdravé Získajte balenie zadarmo www.naturamed.sk

Pomoc - rýchla diéta

Potrebujete schudnúť čo najrýchlejšie? Vyskúšajte túto ľahkú a zdravú diétu! www.news2channel.net

Poistenie bytu od UNIQA

NONSTOP asistenčná služba ako bonus k poisteniu domácnosti. www.uniqa.sk

Problém s Mojím HDD EXT. WD

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
slafco
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.01.2011

PríspevokZaslal: Pi 20.01.12 8:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Čaute mám problém a žiadam o pomoc.. Mám na HDD potrebné veci ale zrazu sa my všetky priečinky spravili ako odkaz vid foto .. A nemôžem sa k ním vôbec dostať sú to veľmi potrebné veci tak by som bol rád keby sa to nejako dalo zachrániť ...

A toto mi naskočí pri otvorení tohto odkazu ...

Na telke idú spustiť tieto súbory .. Ale na pc nie ...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
jtbs
Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: Pi 20.01.12 8:20Odpovedať s citátomNávrat hore

instaloval si nieco v poslednom case? Nedostal sa ti do pc virus? Ak sa to stalo nedavno, mozes vyuzit bod obnovy.

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Pi 20.01.12 9:39Odpovedať s citátomNávrat hore

je to virus/bordel z netu. odvirit a odspywarit.
nasledne si zapni zobr. skrytych suborov a tie odkazy mazni het. skrytym adresarom odciarkni atribut "skryty" aby boli zase normalne viditelne.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
slafco
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 20.01.12 14:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Včera som odvíril pc .. našlo niečo som to vymazal a ak oto spravím s tými okriť súbory ak by si chcel mohol by si mi to urobiť aj cez Team Viewer ...
Trivi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.01.2012

PríspevokZaslal: Pi 20.01.12 14:07Odpovedať s citátomNávrat hore

toto isté sa mi stalo s flashdiskom keď som ho strčil do zavírenéeho PC. Pomohlo sformátovanie, ale našťastie sa mi pôvodné súbory podarilo aj zálohovať

NB: Fujitsu Siemens Amilo 2540 RAM: 2GB GPU: ATI Radeon HD 2400 CPU:Intel Pentium Dual Core 1.60GHz (2CPUs) OS:Windows 7 Home Premium BIOS:Ver 1.00 PARTTBL MOUSE:Razer Naga KEYBOARD: Razer Lycosa Mirror Edition Cell: XPeria X8 /White/
slafco
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 20.01.12 18:11Odpovedať s citátomNávrat hore

Dakujem za ochotu pomôcť podarilo sa mi to urobiť ...
jtbs
Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: Pi 20.01.12 19:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Na fore je vzdy vhodne uviest ako sa dany problem vyriesil ...aby to nabuduce aj ostatnym pomohlo

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
slafco
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 20.01.12 21:14Odpovedať s citátomNávrat hore

Takže po prvé

1./ Štart .,Ovládací Panel ../Možnosti Priečinka ../ Zobrazenie vid obrázok dalej ..

2./ Ja som to tak spravil že som si pootváral tie odkazy čo som tam mal a s vnutra toho odkazu ktorý mi už šlo potom otvoriť som si vytvoril na Harddisku nový priečinok a ten obsah som presunul do nového priečinku .. A je to Už to fachčí Dúfam že pomôžem niekomu s takým istým problémom ...
Zaslať odpoveď