| Autor | Správa |
kajbo
 Užívateľ
 Založený: 25.02.2007 Príspevky: 874 Bydlisko: Medzev
 | Zaslal: Pi 07.12.07 23:09 |   |
Jednemu cloveku som robil web a ma tam aj webform na kontakt.
ten webform funguje na mojom webe ako ma, na dalsom skusobnom webe ako ma ale ak to dam tak chyba. v sctripte nieje chyba kedze to inde ide.
maju plateny hosting na domains.sk ten za 111sk
toto vypisuje. je to riadok kde je toto: mail("objednavka@ppkcompany.sk ","Online Prihlaska","$mess");
| kód: | | Warning: mail() [function.mail]: "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in W:\domains\www.ppkcompany.sk\public\www_root\switch\kontakt.php on line 7 |
|
| |
    |
 |
juho
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 16.05.2007 Príspevky: 837
 |
tak nemaju nastaveny php.ini to sa stava. |
_________________ getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória | |
   |
 |
Matho
 Užívateľ
 Založený: 25.07.2007 Príspevky: 217 Bydlisko: Kálnica city
 |
chyba ti tam stvrty udaj - od koho je to odosielane. Zvycajne je to udaj nepovinny len mozno to nemaju nastavene ako hovori juho
skus toto: mail("objednavka@ppkcompany.sk ","Online Prihlaska","$mess","odosielatel@odosielatel.sk"); |
| |
    |
 |
GeniuS
 Užívateľ
 Založený: 02.01.2008 Príspevky: 3
 | Zaslal: St 02.01.08 21:54 |   |
| Matho napísal: | chyba ti tam stvrty udaj - od koho je to odosielane. Zvycajne je to udaj nepovinny len mozno to nemaju nastavene ako hovori juho
skus toto: mail("objednavka@ppkcompany.sk ","Online Prihlaska","$mess","odosielatel@odosielatel.sk"); |
prestne tak to nema s php.ini nic spolocne |
| |
  |
 |
vl4kn0
 Užívateľ
 Založený: 22.11.2007 Príspevky: 254 Bydlisko: 127.0.0.1
 | Zaslal: St 02.01.08 22:22 |   |
| GeniuS napísal: | | prestne tak to nema s php.ini nic spolocne |
az na to ze fcia mail() ma povinne iba 3 parametre a to adresa prijemcu, predmet, text spravy, ostatne "hlavicky" su nepovinne takze ich moze kludne vynechat.
a tvoj problem je prave v tom ze poskitovatelia nemaju nakonfigurovany v php.ini SMTP.
potom by som ti radil kontaktovat administratora
alebo mozes skuist dat <?php info() ?> a pozret ci maju poskytovatelia povolene pouzivanie fcie ini_set() a potom si to uz podla seba nastavis.
vsetko co potrebujes mat nastavene je:
SMTP
smtp_port
sendmail_from
sendmail_path
pre blizsie info
http://sk.php.net/manual/en/ref.mail.php |
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber... | |
     |
 |
Flety
 Užívateľ
 Založený: 26.11.2006 Príspevky: 4109 Bydlisko: HE(Humenne) - KE Vek: 18
 | Zaslal: St 02.01.08 22:53 |   |
a ako sa to nastavuje?  |
_________________ Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms | |
       |
 |
suchy
 Čestný člen
 Založený: 17.10.2006 Príspevky: 1770
 | Zaslal: St 02.01.08 23:26 |   |
| Drako napísal: | a ako sa to nastavuje?  |
| kód: | | string ini_set ( string $varname , string $newvalue ) |
|
_________________ A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table. | |
     |
 |
vl4kn0
 Užívateľ
 Založený: 22.11.2007 Príspevky: 254 Bydlisko: 127.0.0.1
 |
presne ako pisal suchy.
ja len uvediem priklad
| kód: | | ini_set('SMTP', 'localhost'); |
takto . proste si to zadaj podla seba. ale najskor by som asi napisal administratorovi serevra ci s tym nemoze nieco spravit. a potom si pozri ci je na servery funkcia ini_set() vobec podporovana |
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber... | |
     |
 |
|