IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @653
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Žiadne ďalšie vrásky

bez Botoxu alebo plastickej chirurgie Dozvedieť sa viac www.zuzanaskinsuccess.com

Ochráň svoj profil

Pozri si užitočné tipy v novej aplikácii Tatra banky. www.tatrabanka.sk

Schudla som 15kg za 4 týždne

Zisti tajomstvo perfektnej postavy! Prečítaj si môj príbeh a zisti ako. www.janinblog.com

Detské drevené zábrany

Zábrany na posteľ, schody a do dverí. Tovar skladom. Rýchle dodanie. www.detske-ohradky.sk

Kvalitné krmivo pre psov lacno

Široký výber potrieb a krmiva pre psov. Bezkonkurenčné ceny. Doprava zdarma! www.zoofast.sk

problem s klavesnicou pri bootovaní

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
aloisick82
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.07.2010

PríspevokZaslal: Ut 27.07.10 14:42Odpovedať s citátomNávrat hore

ked spustim pc tak nemožem spustit ponuku start a ani ostatné ikony na ploche...zaroven mi nejde klavesnica a ani virtualna klavesnica....ani neviem ako ale asi po vacnasobnom stlaceni f4 vo virt.klavesnici sa to nejak upraví tak že možem spustit ikonz na ploche aj ponuku start tak si mzslim ze je problem v szsteme....problem je v tom ze mozem bios ovladat aj dokazem spustit bootovanie winxp pri preinstalovaní ale po nabootovaní ak chcem istalovat winxp tak nefubguje ani enter ani repair...jedine funguje f3 co je v podstate esc....dík moc vopred za rady a prepáčte že som tu temu dal kde asi nepatrí
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
mack0
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.09.2009

PríspevokZaslal: Ut 03.08.10 21:32Odpovedať s citátomNávrat hore

Bóže ... taký problém zájsť ku kamošovi s klávesnicou, resp. požičať si od neho?
A hneď zistíš, kde je chyba ...
Napíš, ako si dopadol.
aloisick82
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.07.2010

PríspevokZaslal: St 04.08.10 15:07Odpovedať s citátomNávrat hore

no klávesnica je v pohode...už sa mi to podarilo v pohode preinštalovať...len teraz su nejaké problémy s nainšštalovaním ovladačov...ale už asi viem ako na to
Nanosonda
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.03.2010

PríspevokZaslal: St 04.08.10 20:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Ovladace len stiahni zo stranky vyrobcu.

Zaslať odpoveď