IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @952
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Zbavte sa celulitídy

Vyskúšajte novinky s Q10 od NIVEA Viditeľné výsledky už za 2 týždne. www.NIVEA.sk

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Zablokovali sa Vám dvere?

Poistite svoj majetok s UNIQA a my ich otvoríme zadarmo za Vás! www.uniqa.sk

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

Problém s kartou

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
phoenny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.09.2007

PríspevokZaslal: Po 03.03.08 21:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Mám jeden taký problém. Vlastním už dosť zastaralú gr. kartu nVidia Geforce
5700 LE od MSI). Problem je v tom, ze ked napr. v hrach nastavim vacsi vykon alebo pri akejkolvek vyššej zataze karty sa vykon celeho PC hrozne spomali. Ked teda potom reštartnem PC, zobrazí sa mi ukončovanie programu nVidia Tvinview Window. Pozorujem to už dlhšie a teda si myslím že tento program je príčinou zníženia výkonu po väčšej záťaži. Chcem sa spýtať, je to nejaký, pre chod graf.k. dôležitý program? Ak nie, ako by som ho navždy odstránil?
Za pomoc vopred ďakujem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Intelman
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 30.09.2005

PríspevokZaslal: Po 03.03.08 21:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Nemáš zapnuté zobrazování na dvou monitorech?

phoenny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.09.2007

PríspevokZaslal: Ut 04.03.08 21:34Odpovedať s citátomNávrat hore

myslis nView? Zdá sa mi, že niečo také mám, aj v trayi sa mi to zobrazuje akysi nView Desktop Manager alebo take nieco. Neveis nahodou co s tym?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Xaltotun
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 25.08.2007

PríspevokZaslal: Ut 04.03.08 22:04Odpovedať s citátomNávrat hore

vyzera to tak ze nemas dobre driveri nahodene, skus iny forceware vzhladom na kartu moze byt aj starsi, a ak hras hry tak si kup nejaku lepsiu kartu z bazaru ved od 5700LE je pomaly "vsetko" vykonnejsie

MB: Gigabyte 880GA-UD3H, CPU: PhenomII-X4 955@975 Black Edition + Coolermaster Hyper 212+ HDD: 40GB SSD Intel X25-V + 2TB storage, RAM: 2x2GB A-DATA OC Gaming 1600mhz ddr3 CL9, PSU: Corsair CX600, GPU: Gigabyte gtx460OC/1GB ddr5, CASE: Cooler Master Elite 430 Black, MOUSE: A4Tech XL750BF + roccat taito, MONAS: HP-LP2275W S-PVA, SOUND: FiiO D5 + Audio Technika ATH-T 500, Koss UR29
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď