IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @950
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Mechanické zabezpečenie

Trezory, bezp. dvere, zámky, fólie. Kompletné mechanické zabezpečenie. www.eurosafe.sk

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

PZP za 69 € na celý rok

Vonku môžete denne naraziť do 2 mil. áut Vám ale stačí PZP Union len za 69 € /rok www.union.sk

Televízia Magio

Bude vaša len za 0,33€ denne a navyše prvých 100 dní máte úplne zadarmo! Telekom.sk

Paušál Podľa seba Naj

Smartfóny za najlepšie ceny na trhu plus k tomu navigácia pre celú Európu zadarmo Telekom.sk

Problém s hramy

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
krrr
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.12.2011

PríspevokZaslal: So 31.12.11 14:23Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam taky problem pri hrach.Najskôr uvediem aky mam hardver grafika Sapphire HD5670 512MB (Hypermemory) AMD Athlon ll x3 440 3.01Ghz,4GB RAM.No takze ten problem je taky ze ked zapnem napr.GTA 4 a potom ho vypnem a potom ked chcem zapnut dalsiu hru tak my to napise error direct3D9 nieco take a potom sa nespusti ziadna hra to sa mi stava aj pri inych hrach a jedine riesenie je restart PC,alebo napriklad pri Battlefield BC2 ked idem do dalsieho levelu sa vypne hra a tiez ziadna ina nejde windows mam xp profesional SP3 a monitor 22" rozlisenie 1920x1080 robi to aj pri inych rozliseniach aj na inom monitore.Mam najnovie ovladace grafiky.A este som zabudol ze ked mam v hre nastavim mensie rozlisenie ako mam klasicke 1920x1080 na ploche tak po vypnuti hry sa mi zmeni tiez na mensie.Tak neviem ci to je grafikou alebo neviem cim,či by ste mi neporadili v com moze byt problem.Inač mam na plane kupit si novu grafu HD6770.Prosim poradte.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
F3RY
Napomenutý užívateľ
Napomenutý užívateľ

Založený: 23.12.2010
Vek: 18

PríspevokZaslal: So 31.12.11 18:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Skus aktualizovat ovladac na grafiku.

Radšej budem nenávidený za to kto som, ako milovaný za to kto nie som ! - Kurt Cobain
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
krrr
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 31.12.11 18:37Odpovedať s citátomNávrat hore

F3RY napísal:
Skus aktualizovat ovladac na grafiku.
sak ja mam najnovsi ovladac verzia 11.12
Cirky
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 19.12.2008

PríspevokZaslal: So 31.12.11 19:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Často sa doporučuje s výmenou grafiky aj preinštalovať Windows... a to by som doporučil aj tu, resp skúsil najprv stiahnúť z netu najnovšiu verziu DirectX 9c

Desktop: Intel D945GCNL; Intel C2D E4400 2GHz; SilentiumPC Spartan HE923; Leadteek Winfast PX8500 256MB DDR2 + Enermax UCTB12 T.B.S FAN; 2x1GB 667MHz CL5; 250GB 7200.10 Seagate, HDD Vibration Killer; Cougar A350; Philips 170S 17"; Win XP 32bit; Logitech X-230; A4tech XL-747H Notebook: Toshiba A300; Intel Pentium T3400; 3GB RAM 800Mhz; AMD Radeon HD3470 256MB DDR2; HDD: 320GB 5400rpm Toshiba; Win Vista 32bit; Logitech M505 Mobil: HTC Wildfire S dark grey...
NEPOSKYTUJEM PORADENSTVO CEZ SS (mimo konkrétnych otázok na hardware, ktorý vlastním (v podpise)), NATO TU SLÚŽI FÓRUM.. Ďakujem za pochopenie
krrr
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 31.12.11 20:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Cirky napísal:
Často sa doporučuje s výmenou grafiky aj preinštalovať Windows... a to by som doporučil aj tu, resp skúsil najprv stiahnúť z netu najnovšiu verziu DirectX 9c
A odkial mam stiahnut tu najnovsiu verziu toho DirectX?Pred tyzdnom som si spravil taku mensiu "generálku" resp. defragment disk,vyčistenie registrov,no proste všetko čo je v programe IObit som spravil,dal novy antivir vymazal kraviny na disku,a neviem prečo ale sa my zdá že mi ide ešte horšie napr.ked zapnem Battlefielda ked sa mi načita mapa tak vypadavaju textury alebo aj ked nevypadavaju tak sa po chvili vypne hra a nič ziadna ikona ze by niekde vznikla chyba.Predtým mi to nerobilo ale 10x nasobne sekalo ako teraz takze tak.A ked napr.hram cez Gameranger NFSU2 a idem ho druhy alebo treti raz spustit tak mi to napise ze vprograme doslo k chybe a tiež sa mi zda že to pred tym nerobilo.Ale to čo som spominal v prvom prispevku o tom GTA 4 to error direct3D9 robi od kedy mam tento PC.Ale hlavne by som chcel vediet že odkial mam stiahnut tu verziu DX9.

// pridané po 2 minútach od posledného príspevku

krrr napísal:
A odkial mam stiahnut tu najnovsiu verziu toho DirectX?Pred tyzdnom som si spravil taku mensiu "generálku" resp. defragment disk,vyčistenie registrov,no proste všetko čo je v programe IObit som spravil,dal novy antivir vymazal kraviny na disku,a neviem prečo ale sa my zdá že mi ide ešte horšie napr.ked zapnem Battlefielda ked sa mi načita mapa tak vypadavaju textury alebo aj ked nevypadavaju tak sa po chvili vypne hra a nič ziadna ikona ze by niekde vznikla chyba.Predtým mi to nerobilo ale 10x nasobne sekalo ako teraz takze tak.A ked napr.hram cez Gameranger NFSU2 a idem ho druhy alebo treti raz spustit tak mi to napise ze vprograme doslo k chybe a tiež sa mi zda že to pred tym nerobilo.Ale to čo som spominal v prvom prispevku o tom GTA 4 to error direct3D9 robi od kedy mam tento PC.Ale hlavne by som chcel vediet že odkial mam stiahnut tu verziu DX9.
A upozornujem že vom BBC2 neni žiadny virus.
Zaslať odpoveď