IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @948
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Náhradné diely pre Peugeot

Výhodne, z najväčšieho vrakoviska na Slovensku hneď za Bratislavou. autolandia.sk

Technika pre záhradu AL-KO

Doprava v rámci Bratislavského kraja zadarmo. Predaj záhradnej techniky www.technikaprezahradu.sk

PROBLEM S HDD

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
fecibj
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.10.2008

PríspevokZaslal: St 08.10.08 14:54Odpovedať s citátomNávrat hore

Neviem prečo ale raz ked som zapol pc tak ked my donačitavalo windows my naskočila modra obrazovka smrti a asi o 2 tyždne zase pisalo sa tam čosi a medzipameti či čo sa my vidi že je to keš pamet a ked som testoval hdd cez ultimate boot cd tak som dal quick test nič nenašlo ale ked som dal že plne testovanie tak my my vypisalo toto :Problem detected on a non HITACHI disk drive , Disposition code = 0x72 a neviem čo to je HDD je skoro novy mam ho asi 3 mesiace neviete niekto poradit?

a ešte ked my blika to červene svetielko no teda ramka tak my huči HDD take že : TRRRRRRRRRRR neviem či je to normalne mam HDD segate 160GB

a ešte niekedy z ničoho nič ked normalne pracujem na pc tak my začne vydavat take čudne zvuky a zamrzne my pc musim pc restartnut a potom jak tak ide kua už si neviem rady HDD ma len 3 mesiace
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
iki1611
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.10.2008

PríspevokZaslal: So 18.10.08 10:41Odpovedať s citátomNávrat hore

1. Cervene svetielko nie je pre RAM ale pre HDD
2. Ake ma HDD rozhranie ATA or SATA?
3. Je tento HDD jediny v PC?
4. Neprehrieva sa ti?
5. Cash pamat je aj v CPU, je podstatne co ti vyhodilo aku chybu asi druhy riadok od vrchu.
6. Aky si pouzil tester ked spomenulo HITACHI disk?
7. Seagate ma tiez nejake testery
http://www.seagate.com/support/disc/utils.html

MB Gigabyte MA-790X-UD3P;CPU AMD Athlon X2 64 5000+ BE (overclk z 2600 na 3100 MHz);CPU Fan ZALMAN CNPS 9700 NT;RAM 4G (2x2G CL5 800MHz Dual chanel);GPU ATI Radeon 5700 OCX 1GB Vapor-X;HDD RAID 0 - 2xSeagate 250GB 7200RPM 16MB cash SATA2 + Seagate 500GB 7200RPM 32MB cash SATA2;DVD RW 2x SATA (LG,ASUS);active repro 2CH (vlastna vyroba);LCD LG Flatron L207WT 20"DVI
Jaro
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: Ne 19.10.08 11:05Odpovedať s citátomNávrat hore

spomenulo mu to NON-hitachi a nie hitachi disk, co je vlastne fuk kedze len povedalo ze to nie je od nich

cash pamät neexistuje je len cache

to fecibj
skus vymenit datovy kabel k disku, popripade omrkni ci je ten sucastny dobre pripevneny na konektor na doske aj na disku, najmä ak sa jedna o SATA

CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
Zaslať odpoveď