|
 | | |
| Autor | Správa |
maverick603
 Užívateľ
 Založený: 11.02.2010 Príspevky: 10
 | Zaslal: Ut 27.07.10 23:12 |   |
V amoku som dost tresol po klavesnici notebooku(hp dv5 1240ec), chvilu ešte išiel, po chvili sa vypol, predtým zahlasil nejake chybove hlásenie o hardisku, po opatovnom zapnutí: Windows failed to start. Dalej ničo v zmysle že subory windows su poškodené...po štarte Launch Startup Repair dlhšie nereaguje.
Dá sa ešte zachránit alebo je na odpis?
V záručnom servise mi to opravia? Neprídu na to že som si s not. urobil boxovací mech?  |
| |
  |
 |
majky358
 Užívateľ
 Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2487 Bydlisko: Žilina Vek: 18
 | Zaslal: Št 29.07.10 19:09 |   |
Je možne že zistia nejaké mechanické poškodenie , takže výsledok, že ntb si spadol alebo tresk skus spustiť OS , a pozri si S.M.A.R.T napríklad aj cez speedfan alebo potom môžeš nabootovať HDtune |
_________________ ASUS K50AB SX-010 | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | | |
     |
 |
Pistuk_14
 Užívateľ
 Založený: 04.06.2009 Príspevky: 2146 Bydlisko: Rožňava Vek: 18
 | Zaslal: Št 29.07.10 19:30 |   |
Maverick ja uz mam Hdd po 3 krat na reklamacke
1-Sam zacal blbnut hrkotat a chybne sektory opravili zadara
2-Tak isto chybne sektory opravili zadara
3-Nejak mi Book zamrzol a buchol som po nom kde je umiestneny Hdd hned sa vypol poslal som na reklamacku a hned mi volali ze som musel buchnut na notebook a ze neuznaju reklamacku a teraz budem platit skoro 70 € mozno viac  |
_________________ Slovenskóóó | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |