IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @948
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Správca siete

Kompletný servis PC, serverov a sietí. Kvalita - rýchlosť - spokojní zákazníci. www.spravca-siete.sk

inhodinky.sk, hodinky pre Vás

Excelentné hodinky, excelentné ceny Širkoký výber značkových hodiniek www.inhodinky.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Otestovaná metóda chudnutia

Overená metóda pre zdravé, rýchle a trvalé schudnutie. www.news2channel.net

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Problem s HDD (bootovanie Windowsu)

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
kiflik
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.07.2009

PríspevokZaslal: Ut 29.11.11 22:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Nazdar, mám problém a síce moj hdd ma problem s načitanim Windowsu, nechce ho načitať pri loadoavni "starting windows" (dokonca počujem ako sa vypne) a cely pc sa reštartuje, potom my vyhodi startup repair ktory ho niekedy dokaže opraviť a znovu windows načítať, no v opačnom prípade musím reinštallovať win a sformátovať disk... následne windows šlape ako hodinky, no po čase (zhruba týždeň - 2) po hocijakých updatoch kt. vyžadujú reboot nastane o5 ten istý problém a o5 musím preinštalovať win aby som to fixol... neviete v čom môže byť problém ?

Za odpovede vopred ďakujem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 29.11.11 23:40Odpovedať s citátomNávrat hore

otestu si ram a hdd. pri tvrdych restartoch sa casto stava ze ti vypne hdd, nemusi to nutne znamenat ze je hdd vadny

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď