IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @947
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Softvér pre účtovníctvo a mzdy

Vyskúšajte zadarmo programy KROS. Ideálne pre stredné a malé firmy. www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Software pre osobnú dopravu

Skúste plnú verzia na 60 dní zdarma a potom základnú verziu doživotne zadarmo. www.plendis.com

Často Vám opúchajú nohy?

Skúste DetoxiPan patentovaný japonský výrobok - testovaný a certifikovaný. www.detoxipan.sk

Problém s Hansol 720D

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Xorxe
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.01.2012
Vek: 00

PríspevokZaslal: Št 12.01.12 11:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahoj, mám taký problém s mojím monitorom, a to že vždy po zapnutí má obnovovaciu frekvenciu asi 60MHz, pritom mám nastavených 85MHz, a keď to chcem zmeniť, tak musím, nie len zmeniť frekvenciu na nejakú inú a potom späť, (EDIT 2: pri prvej zmene sa my zdá, že sa obnovovacie f. ani nezmenila) ale je nutné aby som zmenil frekvenciu, klikol na použiť potom OK, a potom znova otvoriť "Spresniť" a nastaviť si tých 85Mhz. Občas ani to nepomôže.

Vyskúšal som nainštalovať nový ovládač, to pomohlo asi len na jedno-dve zapnutia. A s novým ovládačom my pribudol aj "Control panel" cezeň stačí zmeniť frekvenciu na inú "apply" a potom späť.

Zvláštne je že po reštarte sa to nestane.

info: monitor, graf. k.

EDIT:
Ešte som zabudol, vtedy(výnimočne aj teraz, ale pochybujem že to vydrží), keď po zapnutí sa obnovoval tak ako sa mal, tak sa v tých nastaveniach dalo vyškrtnúť políčko: Skryť režimy, ktoré sa na tomto monitore nedajú použiť. .atď...
Ale keď sa neobnovuje, tak ako je nastavený, vtedy sa to políčko vyškrtnúť nedá.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Xorxe
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 31.01.12 11:02Odpovedať s citátomNávrat hore

Problém vyriešený, stačí monitor zapnúť spolu s PC. Väčšinou som to nerobil, bo kým sa zapne tak mám ešte kopu času a vtedy nie som pri ňom, a teda monizor si zapne až vtedy keď sa vrátim a môžem s pc rovno pracovať.

Ale vyskytol sa ďalší problém a to že občas po nejakej neurčitej dobe monitor pukne/cvakne a zároveň sa aj zmenší obraz, pre predstavu vyzerá to ako keď na obrazovke 16:9 pozeráte niečo s formátom 4:3 a predstavte si taký obraz stlačený na 4:3 , čiže sa mi zúži obraz na monitore.
Skúšal som to kompenzovať roztiahnutím obrazu, lenže on sa občas vráti do pôvodného nastavenia, a potom mám obraz až moc roztiahnutý.
Tento problém mal aj predchádzajúci majiteľ.
KocuR
Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: Ut 31.01.12 11:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Ten monitor je celkom starina, takže to že blbne budeš musieť akceptovať. Potom ti v ňom vypáli kontakt k VF trafu dieru do plošáka a budeš ho môcť vyhodiť, presne ako som ja vyhodil svoj 720E.
Inak ja som monitor ani nevypínal, nejak som nevidel dôvod, v standby veľa nežerie.

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Xorxe
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 01.02.12 10:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Takže riešenie tohto môjho problému asi spočíva v kúpe nového monitoru, však ?
Zaslať odpoveď