|
 | | |
| Autor | Správa |
moni
 Užívateľ
 Založený: 15.06.2008 Príspevky: 11
 | Zaslal: Ut 24.02.09 22:39 |   |
caute instalovala som si nove fonty a totalne mi zblbol komp najskor robil haluze stylu
ale tak som to riesila cez dos a som si to pooparavovala len pri niektorych aplikaciach mi ten font nejde ajtak dobre a robi vlnky neviete poradit? napr toto
 |
| |
  |
 |
dadctm
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 02.02.2009 Príspevky: 52
 | Zaslal: St 25.02.09 16:54 |   |
A nedala si tam ty náhodou neaky debilny font ktory sa vola ako preddefinovany font a si ho vlastne vymenila a teraz ti to tak zobrazuje? |
| |
  |
 |
koudy
 Užívateľ
 Založený: 09.10.2006 Príspevky: 167 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: St 25.02.09 17:06 |   |
stymto som mal problem aj ja len mal som cinske znaky. Vyriesil som to reinstalaciou winu  |
| |
      |
 |
dadctm
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 02.02.2009 Príspevky: 52
 | Zaslal: St 25.02.09 17:16 |   |
No ak som ja dobre pochopil z druheho fora ty teda vlastne nechces pomoc ale to mal byt iba ako vtip? |
| |
  |
 |
moni
 Užívateľ
 Založený: 15.06.2008 Príspevky: 11
 | Zaslal: St 25.02.09 22:04 |   |
na inom fore nebola polozena otazka ako vyriesim font ale haluz fantomoveho pisma takze tak a pls neplet sem ine forum ok? mne teraz fonty idu v dose som si nahrala original windowsove lenze je tu jeden problem a nim je to ze mi blbne diakritika v nektorych softoch a ten obr c 2 je prikladom ako blbne takze otazka ake fonty kvazi defaultne pouziva win v systeme ci existuje na XP nejaky font cache a ci vem zmenit systemmove pismo bez toho aby som to hladala v kluci v registry |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |