IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @772
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o viac prírody

Pomôžte s Orangeom vyhrať zeleň za 3 300 € pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Optimalizujeme firemné IS

Váš dobrý informáčný systém v DOS vám upravíme na moderný systém. www.partnersoft.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Poistenie bytu od UNIQA

V prípade núdze sa postaráme o Vaše náhradné bývanie - UNIQA Assistance www.uniqa.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Problem s flash videom

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Mirdeld
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.05.2008
Vek: 20

PríspevokZaslal: St 16.03.11 18:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, mam problem s prehravanim videa na youtube ale aj inych servroch. Pri prehravani nechutne seka, ci uz je video uplne nacitane alebo nie. Problem v grafike urcite nie je(skusal som dat inu), flash player som skusal preinstalovat, dokonca niekolko verzii, tak tiez nepomohlo, s hardwerovou akceleraciou som sa tiez bavil, codeky som tiez preinstalovaval a stale tie videa sekaju. Procesor je intel celeron 1.8GHz, 1gb ram. grafika Nvidia 7100gs 256MB...pred tym isli videa normalne, neviem presne kedy doslo k zvratu. os som taktiez skusal preinstalovat, bezvysledne. Ak s tym mate niekto dake skusenosti prosim vas o radu, sam som zvedavy co v tom moze byt

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.05.2011

PríspevokZaslal: Ne 08.05.11 19:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahoj! neviem ako ti môže videá sekať na YT alebo inde.problém môže byť aj v tom že máš preťažený PC alebo sú videá vo vysokej kvalite. Skús mi napísať že aký používaš prehliadač a akú verziu. no neviem skusim porozmýšlať že v čom je asi problém.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Mirdeld
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 30.05.11 10:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Prehliadace som skusal snad vsetky, mozilu, chrome, operu, safari...v kazdom z nich to seka. Po znizeni kvality videa je to a male poznanie lepsie, ale tak tiez to seka. Pred tym v pohode sli aj HD. Ja mam pocit ze odchadza procak, bo ked pozeram jeho vyuzitie pri sledovani videa ide na 100 pro, kdez to na pc s tym istym vykonom procesor neslapal ani na 14 percent

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.12.2009

PríspevokZaslal: Po 30.05.11 11:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Vypni HW akceleraciu Flashu

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQTwitterZobraziť autorove WWW stránky
Mirdeld
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 02.08.11 21:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Aj to som uz skusal

// pridané po 5 minútach od posledného príspevku

Prehliadace som skusal Operu, Chrome, Firefox dokonca aj Safary...setko aktualne verzie...Myslim si ze je problem v procesore...Pri spusteni akehokolvek videa je vytazeny na 100 percent...kdez to na notebooku co mam to bolo nieco cez 4 percenta...Videa mierne sekaju pri 240p pri 360 este viac a pri 480 je to uz len screenovacka

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.05.2011

PríspevokZaslal: St 03.08.11 11:56Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak máš slabý pc. nič stým nenarobíš iba ak by bol nejaký čudný vírus ale to asi nie.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Mirdeld
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 05.08.11 11:02Odpovedať s citátomNávrat hore

Keby nesli ani predtym tak nic nepoviem ....1,8ghz musi stacit...tam ide zrejme o to ze ten procak ma svoje roky a zrejme zacal dozivat

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.12.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Pi 05.08.11 12:33Odpovedať s citátomNávrat hore

1,8GHz musí stačiť? dnes už ťažko.. ide asi o to, že čím novšia verzia flashu (dnes je 10.3 myslím najnovšia), tým má nechutnejšie hardwarové nároky..

dôležitá otázka: seká to iba vo fullscreene alebo aj normálne?

na mojom PC v podpise (AMD Athlon64 2800+ @ 2.2GHz) (ktorý je výkonnejší ako tvoj celeron) mi každé jedno flash video v každej kvalite na fullscreene seká.. v okienku našťastie v pohode.. ale akonáhle otvorím takých 20 stránok, na ktorých je v priemere 4 flashové videá na stránku tak už je zasekaný celý prehliadač.. ale tiež si pamätám dobu flash player 8-čky, kde mi flash žiadny problém na tom istom PC nerobil..

btw kodeky na flash videá nepotrebuješ, o prehrávanie sa stará priamo flash, HW akcelerácia funguje len na ATI/AMD Radeon 4xxx a novších a nVidia GeForce 8xxx a novších, takže teba sa netýka..

PC: MB: ASUS K8V SE Deluxe; CPU: AMD Athlon 64 2800+ 1.8GHz; GPU: Sapphire Radeon X1950GT AGP (500/600); RAM: Kingston 1GB DDR400 CL3 + A-Data 256MB DDR400 HDD: Western Digital 20 + 200GB; Monitor: LG 771E (17" CRT, stary ale dobry, aj ked trochu tmavy); PSU: Rexpower PZ-400W; OS: Windows 7 32-bit + ArchLinux 32-bit

NB: Asus K53SJ-SX093: i3-2310M + GT520M Optimus + 4GB RAM + Win7 64-bit + ArchLinux 64-bit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Mirdeld
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 05.08.11 14:56Odpovedať s citátomNávrat hore

Myslel som ze je to nad halvu, pretoze stare kompy co maju 800Mhz s tym doteraz nemaju problem, ale to s tou verziou flashu by vysvetlovalo preco slo pred tym a teraz nejde, ony sekaju aj v malom okne...vo velkom uz zamrza prehliadac, da sa este zohnat nizzsia verzia flashu?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.12.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Pi 05.08.11 15:35Odpovedať s citátomNávrat hore

doteraz? tak neviem.. u nás v škole na starých kompoch (od minulého septembra máme nové) bežali 1GHz Pentiá (myslím že III-ky) a robilo to tam presne tie isté symptómy ktoré popisuješ.. a to bolo pred viac než rokom..

PC: MB: ASUS K8V SE Deluxe; CPU: AMD Athlon 64 2800+ 1.8GHz; GPU: Sapphire Radeon X1950GT AGP (500/600); RAM: Kingston 1GB DDR400 CL3 + A-Data 256MB DDR400 HDD: Western Digital 20 + 200GB; Monitor: LG 771E (17" CRT, stary ale dobry, aj ked trochu tmavy); PSU: Rexpower PZ-400W; OS: Windows 7 32-bit + ArchLinux 32-bit

NB: Asus K53SJ-SX093: i3-2310M + GT520M Optimus + 4GB RAM + Win7 64-bit + ArchLinux 64-bit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Mirdeld
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 05.08.11 16:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Hmmm velmi cudne..no skusim si najst daky ten stary flash...

Zaslať odpoveď