IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @764
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Prečo radšej Provident?

Vybavte si pôžičku v pohodlí domova Pôžičky od serióznej nebankovky. www.provident.sk

PROFI CREDIT - Peniaze, ako na

zavolanie!Vypočítajte si výšku splátky a vyberte si vhodnú pôžičku priamo pre Vás www.proficredit.sk

Detské drevené zábrany

Zábrany na posteľ, schody a do dverí. Tovar skladom. Rýchle dodanie. www.detske-ohradky.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Problem s dlhym nacitanim stranok...

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
staky1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.09.2011

PríspevokZaslal: Ut 29.11.11 23:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Cafte,
Pouzivam prehliadac Google Chrome a Explorer na obidvoch mam nastavenu ako domovsku stranku google. Ked prehliadac zapnem domovska stranka sa hned nacita, tak isto funguje aj nacitanie a vybranie stranky cez google.

Problem je v tom, ze ak manualne napisem adresu, alebo ju nakopirujem do riadku kde sa pisu a aj zobrazuju, trva aj 2-3min kym sa stranka nacita.

Tento problem mam na obidvoch prehliadacoch, pc som koli tomu aj naformatoval a znova nahodil xp-cko, no je to rovnake ako predtym. PC mam pripojeny pomocou wifi routra s kablom a na notebooku je wifi a tam je vsetko ok.

Neviete mi v tom poradim, fakt uz neviem v com by to mohlo byt.
Dikes za kazdu radu...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď