|
 | | |
| Autor | Správa |
Shrekzv
 Užívateľ
 Založený: 31.12.2006 Príspevky: 28 Bydlisko: Zvolen
 | Zaslal: Pi 26.09.08 16:31 |   |
vcera som si cez acronis disk direcotr na 80GB disku zrusil dve particie(10GB, zvysok)....vytvoril jednu velku..cely disk...naformatoval som....kedze acronis robi po operaciach synchronizaciu s OS tak som nerestartoval pc....a neni to disk kde by sa nachadzal win....vsetko krasne slo...nakopiroval som 80GB dat ...dnes pridem ku kamosovi....zapojim disk....disk ma dve particie..10GB..ktora neni naformatovana a zvysok ziadna particia....co sa tomu mohlo stat?....som v koncoch....je tam 30 GB dolezitych dat....daju sa nejako ziskat?....nejaky velmi premakany soft co by to precital?....dakujem za kazdu radu.. |
| |
  |
 |
neutronmind
 Užívateľ
 Založený: 30.04.2008 Príspevky: 885
 | Zaslal: Pi 26.09.08 20:51 |   |
A ked to zapojis naspat u teba, tak to nejde(predpokladam ze nie)? Prinajhorsom ich obnov napr. pomocou GetDataBack.  |
_________________ Empty your memory, with a free()… like a pointer!
If you cast a pointer to an integer,
it becomes the integer, if you cast a pointer to a struct, it becomes the struct…
The pointer can crash…, and can overflow…
Be a pointer my friend… | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |