IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @757
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte ideálnu kanceláriu?

Rozhodnite sa pre Reding Tower 2 v Rači. Kancelárie vo fajn lokalite za fajn cenu www.redingtower2.sk

Potápačské masky a plutvy -25%

Sety od 19,95 € , neoprény a UV tričká. Vystroj sa na leto za super ceny! www.nautilus.sk

Ochorenie obličiek?

Pokúste sa odstrániť príčinu ochorenia. DetoxiPan je účinná úľava pre Vaše telo. www.detoxipan.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

problem s bateriou, alebo?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
giuseppe
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.04.2008

PríspevokZaslal: Ne 30.10.11 13:24Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam Lenovo Ideapad U350, uz asi rok aj nieco... pred dvomi dnami som ho chcel zapnut a nesiel, vobec nereagoval. Skusil som ho zapojit na kabel do siete, to uz isiel. Usudil som, ze to bude prevdepodobne bateria - aj ked nie som si isty.
Ked mam notas pusteny a zapojeny na kabli, indikator stavu baterie ukazuje toto:

kedze na baterii spustit nejde, ale tu ukazuje, ze je na 61% dobita, kde moze byt chyba?
uvazujem ci ma zmysel notebook reklamovat, pretoze na baterie a nabijacky je zaruka len 6 mesiacov, ci nemam rovno kupit novu...
na druhej strane, moze byt bateria v poriadku a poskodeny notebook?
vdaka za kazdy nazor...
PS: este pripomeniem, ze s bateriou nebol nikdy problem, vzdy sa dobila na 100% a vydrzala aj po roku od kupy este skoro 2 hodiny prace na pc...

Zaslať odpoveď