IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @755
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Notebook iba za 149,85€, akcia

Dell D410,12.1"LCD, P-M 1.86Ghz, Windows XP v cene, skladom iba 20ks! www.gigacomputer.sk

Správca siete

Kompletný servis PC, serverov a sietí. Kvalita - rýchlosť - spokojní zákazníci. www.spravca-siete.sk

Myslite s nami ekologicky

Zapojte sa súťaže s Orangeom a vyhrajte zeleň pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Optimalizujeme firemné IS

Váš dobrý informáčný systém v DOS vám upravíme na moderný systém. www.partnersoft.sk

Poistenie domova.

V prípade núdze sa postaráme o Vaše náhradné bývanie - UNIQA Assistance www.uniqa.sk

Problém s Asus my cinema-u3100mini

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
crawn
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.05.2008

PríspevokZaslal: Št 24.12.09 21:51Odpovedať s citátomNávrat hore

Cawte, dostal som na vianocu túto TV kartu no nejak ju neviem rozchodiť. Nainštaloval som ju aj na notebook aj na pc no na oboch vyhadzuje len toto :

Na notebooku mam OS Win XP a na PC mám Win7 ultimate. Obe OS sú 32-bit Sk.
Skúšal som aj reinstall aj komplet remove ale nič nepomohlo.
Skúšal som TV spustiť buď cez soft čo bol k tv karte(na screene), potom som to ešte skúšal vo windows media center a nero 9 no tam mi len vyhodilo že program prestal pracovať čiže to sa ani nespustilo . pls help .
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Jaro
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: Pi 25.12.09 23:17Odpovedať s citátomNávrat hore

pozri v procesoch ci nebezi nahodou nieco od nera co by s kartou mohlo teoreticky pracovat

CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
crawn
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 26.12.09 9:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Nie všetko som vypol no ajtak to nejde. Ak chcem TV pozerat cez nero alebo windows media center tak to mi ani nespisti len vyhodi hlasku "program presta pracovat" .
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
crawn
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 27.12.09 13:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Skúsil som spustit linux live cd a ked ten OS spustim a zapojim TV TUNER tak sa rozsvieti dioda ktora sa vo win7 alebo winXP nerozsvieti .
yaJohny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.07.2007

PríspevokZaslal: Ut 29.12.09 23:03Odpovedať s citátomNávrat hore

http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,42704.msg312226.html#msg312226

[size=9]vloz sem vypis z:
1. dmesg | grep dib
2. ls /lib/firmware

3. s Kaffeine ide v pohode...mam ten isty tuner + eee 1000h a v Linuxe je podporovany - na Debiane mi ide bezproblemov...pouzivam taktiez kaffeine...
[/size]

samozrejme antenka stoji za houby, takze si donho zapoj normal antenu...ak nemas dobry signal, tak nic nenaladis s tou antenkou...a vo Windowse ak nic nenaladis, tak sa ti nerozsvieti...
v Linuxe zase ak mas nahodeny firmware, tak pri pripojeni ti svieti nonstop, aj ked nemas nic naladene....

Pod XPckom bezi v pohode po nainstalovani Driverov...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď