IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @753
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Televízia Magio

Široký výber programov aj v HD kvalite plus prvých 100 dní úplne zadarmo! telekom.sk

Výrobky a ich bezpečnosť

Základné informácie a poradenstvo Hodnotenie rizík, dokumentácia www.safearticles.eu

PZP Genertel online

Teraz o 5% lacnejšie ako kdekoľvek! Garantovaná najnižšia cena PZP do 31.5.! www.genertel.sk

Súťaž o viac prírody

Pomôžte s Orangeom vyhrať zeleň za 3 300 € pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

problem pri starte PC Nforce250

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
y-ray
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2005

PríspevokZaslal: Ut 06.03.07 12:25Odpovedať s citátomNávrat hore

mam zakladnu dosku epox 8kdai, a pri starte mi stale hlasi (Warning! now system is in safe mode. pleas re-setting cpu frequency in cmos setup) ak stlacim F1 PC bezi normalne do windows ako normalne ak stlacim del klasika bios ,ak tam nastavim vsetko ako ma bit alebo default robi to takisto restaruje a znova,mne uz lezie na nervy furt pri starte tlacit F1,skusal som aj novy bios, baterku som uz tiez meral ci nahodou bios nenuluje pre baterku,no nic nepomaha. pls co to moze bit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Intelman
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 30.09.2005

PríspevokZaslal: Ut 06.03.07 15:36Odpovedať s citátomNávrat hore

y-ray napísal:
nastavim vsetko ako ma bit alebo default

A uložíš to?

y-ray
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2005

PríspevokZaslal: St 07.03.07 0:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Intelman napísal:
A uložíš to?

no niesom idiot abi som to v biose neulozil a aj tak to (ne)robi to co ma,ale doska je este v zaruke tak neviem ci ju neodnesiem,zistia mi v obchode ze som menil bios aj ked tam dam povodny???
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Shark NX
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 06.07.2006

PríspevokZaslal: St 07.03.07 0:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Vymena BIOSu nieje ukon ktory rusi zaruku ... uz som sa z tymto na niektorych doskach stretol ... vacsinou novy BIOS Pomohol ... ale tebe nepomohol ... hod to na reklamacku ... ale podla mna to 2ks bude robit tiez ...

Zaslať odpoveď