IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @753
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Plendis

Jednoduchý a komplexný software pre firmy v osobnej doprave. www.plendis.com

problem pri pripojeni na internet

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
p3x0
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.08.2010

PríspevokZaslal: Po 26.12.11 21:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, mam taky problem, ze sa nedokazem pripojit do internetu... pouzivam win7. Mam net, od T-comu, idem cez Echolife - co je opticky prevodnik, ten je pripojeny cez LAN do PC. Pri XP som sa pripojil do netu tak, ze som vytvoril PPPoE sirokopasmove pripojenie, zapisal si tam heslo a meno a vsetko islo v pohode. Problem nastava pri Win7, to je jedno ci 32/64bit. Vytvorim si toto PPPoE pripojenie, ale zakazdym mi hadze chybu 691 - tzn, zle meno alebo heslo a nepripoji ma do netu. Net je opticky... heslo a meno pisem na 150% dobre. Predpokladam ze kabel, lan atd je nastaveny dobry, a funkcny kedze pri prepnuti na winXP mi net ide. Ovladace na LAN som samozrejme nahodil, skusil som vypnut firewall, antivyr atd... nic nepomaha...

vie mi niekto poradit ?

// pridané po 11 minútach od posledného príspevku

myslim ze s tym suvisi aj tento problem: "local area conncetion" nema platnu konfiguraciu protokolu IP
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď