|
 | | |
| Autor | Správa |
p3x0
 Užívateľ
 Založený: 18.08.2010 Príspevky: 12
 | Zaslal: Po 26.12.11 21:44 |   |
Zdravim, mam taky problem, ze sa nedokazem pripojit do internetu... pouzivam win7. Mam net, od T-comu, idem cez Echolife - co je opticky prevodnik, ten je pripojeny cez LAN do PC. Pri XP som sa pripojil do netu tak, ze som vytvoril PPPoE sirokopasmove pripojenie, zapisal si tam heslo a meno a vsetko islo v pohode. Problem nastava pri Win7, to je jedno ci 32/64bit. Vytvorim si toto PPPoE pripojenie, ale zakazdym mi hadze chybu 691 - tzn, zle meno alebo heslo a nepripoji ma do netu. Net je opticky... heslo a meno pisem na 150% dobre. Predpokladam ze kabel, lan atd je nastaveny dobry, a funkcny kedze pri prepnuti na winXP mi net ide. Ovladace na LAN som samozrejme nahodil, skusil som vypnut firewall, antivyr atd... nic nepomaha...
vie mi niekto poradit ?
// pridané po 11 minútach od posledného príspevku
myslim ze s tym suvisi aj tento problem: "local area conncetion" nema platnu konfiguraciu protokolu IP |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |