IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @542
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Novinka Nivea Sun

Maximálna ochrana citlivej detskej pokožky. Bez parfémov a farbív! Nivea.sk

Potrebujete hotovosť ?

Jednoduché, výhodné a rýchle pôžičky od spoločnosti Profi Credit! www.proficredit.sk

Hry - obchod ProGamingShop.sk

Obrovský výber hier na PC a konzoly za neskutočne nízke ceny. Skladom. www.progamingshop.sk

PZP Genertel online

Garancia najnižšej ceny pre autá nad 70 kw a do 2250 kg! Iba do stredy 15.2. www.genertel.sk

PSS: Zmluva bez poplatku

Novoročný darček pre každého a k tomu plná štátna prémia až 66,39 EUR! www.pss.sk

problém po zapnutí PC

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
sima.summer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.03.2010

PríspevokZaslal: Št 11.03.10 13:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Takže to som opäť ja Sima, nejde mi spustiť ani núdzový režim, len sa tam načíta celá strana čiernobiela a tam je napísané multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)windows/system32/Drivers/ a tu za týmto lomítkom je zakaždým niečo iné
Takže asi to nepôjde že????
Mám tam fotky a nemám ich ešte na cd malinkej dcérky, dostanem sa k tomu????Papa Sima
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Jani
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.02.2009
Vek: 27

PríspevokZaslal: Št 11.03.10 16:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Neviem prečo riešiš tento tvoj jediny problém vo viacerych temach? Ale k problemu. Stiahni na druhom pc hirens boot cd http://www.slunecnice.cz/sw/hiren-s-boot-cd/ ,napál to na cd, nabootuj ho na poskodenom a on ti da vyber v ktorom spustis mini windows xp a takto sa dostanes do svojich suborov na disku, ktore zálohujes na usb kluc, potom si preinstaluj windows.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď