|
 | | |
| Autor | Správa |
bobofero
 Užívateľ
 Založený: 12.03.2011 Príspevky: 2
 | Zaslal: So 12.03.11 13:20 |   |
Dobrý deň, chcem vás poprosiť o radu - po pripojení USB kľúčov do PC sa mi všetko zmení čo je na kľúči na zástupcov zložiek pričom umiestnenie zložiek mi ukazuje napr zložka Foto je %windir%\system32\cmd.exe /c "start %cd%RECYCLER\6BCFEFE7B39416BAC43318CEACC04CC4.exe& &%windir%\explorer.exe G:\Foto"
Ak na pripojenom USB vytvorím novú zložku napr Film tak tá sa zmení až po odpojení a pripojení znova do PC znova na zástupcu. Ak dám otvoriť nejakú zložku na USB kľúči tak sa tá otvorí ale najprv mi vybehne malá čierna obrazovka s názvom súboru otvorí sa mi zložka aj veci ktoré tam sú a môžem s nimi pracovať, avšak po pripojení USB na iné PC sa zložky nedajú vôbec otvoriť vypíše sa mi „cesta neexistuje alebo sa nejedná o adresár“
Na PC som nerobil žiadne zmeny nič som neinštaloval nové. Deň pred touto zmenou som zadal start -> spustit -> cmd "ipconfig /release" a potom "ipconfig /renew".
Skúšal som aj cez obnovenie systému, vrátiť PC do predchádzajúcich dni ale opakuje sa mi ten problém znova. Mám Eset Smart Security licenc. MS WIN XP Service Pack 3 (všetky aktualizácie XP)
Ďakujem vám. |
| |
  |
 |
Ambrobene
 Užívateľ
 Založený: 03.02.2010 Príspevky: 2519 Bydlisko: Svit Vek: 19
 | Zaslal: So 12.03.11 13:40 |   |
Skus ine USB, či to nebude robiť aj na inom... ak nebude, tak potom je v dupe tvoje USB a treba ti dať 10€ za nove  |
_________________ Mýliť sa je ľudské, zotrvávať v omyle ženské
Horkýže slíže vždy a všade!!!
Her conscience calls the guilty to come home
NB: Lenovo B 560, Intel Pentium dual-core inside P6100, Intel GMA 4500, 2GB Ram, HDD 500 GB 5400 ot/min, LCD 15,6 inch, OS WIN XP SP2 | |
  |
 |
bobofero
 Užívateľ
 Založený: 12.03.2011 Príspevky: 2
 | Zaslal: So 12.03.11 14:01 |   |
este sa chcem informovat kde v PC viem najst odstranene-zmazane veci z USB - ci je to este mozne
Dakujem |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |