IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @746
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Dal som si poradiť

Mám sa na koho spoľahnúť. A vy? www.partnersgroup.sk

PZP za 69 € na celý rok

Získajte povinné zmluvné poistenie ešte výhodnejšie! Uzatvorte si ho online www.union.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Problem - DVD +R DL with Nero 8

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
jsakac
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.08.2007

PríspevokZaslal: Po 03.12.07 15:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam taky problem, chcel som si napalit DVD +R DL z image suboru. DVD a CD sa pomocou Nera napaluju lahko a to dvojklikom na image subor. Takymto sposobom palim uz dlho DVDcka a CDcka. Urobil som tak aj s DVD +R DL a islo vsetko v poho (vypisovalo ze sa napaluje na 1. vrstvu a potom nejaka metoda palenia co nastavilo automaticky) az v 14% to seklo - uz som asi pred mesiacom updatol firmware - tak neviem v com to moze byt.

THX za rychlu odpoved

Edit:
Teraz napalujem cez Ashampoo a zda sa byt vsetko v poho zaslo to az za 50% este nwm vysledok, ale zda sa mi ze to pojde. Ale ja by som aj tak chcel Nera 8 pouzivat alebo aspon by som chcel vediet v com je problem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
Zaslať odpoveď