|
 | | |
| Autor | Správa |
Daron
 Administrátor
 Založený: 08.08.2007 Príspevky: 9368 Bydlisko: Michalovce Vek: 24
 | Zaslal: Ut 03.06.08 20:38 |   |
mal uz s tym niekto tu cest?? FIFA 08 ma nejak neoslovila (2005 je lepsia), tak som si zacal kupovat tuto hru.
pondelok by som ju uz mal mat kupenu tak vam dam vediet, ako to ide, zaujima ma hlavne to prisposobovanie a ucenie sa AI. |
_________________ I gather speed from you fucking with me | |
      |
 |
unkie
 Užívateľ
 Založený: 12.07.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Košice
 | Zaslal: Ut 03.06.08 21:05 |   |
je to lepsie ako fifa jedine co mi natom vadi je to ze tam niesu licencie najme na anlgicku ligu. momentalne inak hram euro 2008 ktore je podla mna co sa tyka realnosti ovladania vsetkeho pri hry este na vyssej urovni ako pro soccer. |
| |
   |
 |
Daron
 Administrátor
 | Zaslal: Ut 03.06.08 21:09 |   |
nie je tam anglicka liga?? a co moj liverpool??
omg, tak asi musim kupit euro 2008 ked dojdem na intrak...
a ajtak ma zaujima hlavne moznost nastavovania taktiky, formacii a pod pri online hrani, lebo vo FIFE 08 som nijak raz nemohol nastavit akym stylom sa ma hrat - ci dlhe lopty a pod.... |
      |
 |
bodo07
 Užívateľ
 Založený: 04.02.2008 Príspevky: 39
 |
Anglicka liga tam je. Lenze to sa vola trochu inak, napr: Manchester United sa vola ManRed a tak. Aj dresy su tam ine nie originalne ake maju v skutocnosti. Ja som to vyriesil asi tak ze som si stiahol patche nato a uz je vsetko ako ma byt. |
| |
  |
 |
Daron
 Administrátor
 | Zaslal: St 04.06.08 13:33 |   |
tak ked su na to take patche tak fajn, lebo anglicku ligu mam najradsej |
      |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |