IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @892
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Dajte zbohom celulitíde

S novinkami radu NIVEA Q10 plus môžete hodiť celulitídu za hlavu. www.NIVEA.sk

Intenzívne zoštíhlenie

Chudnite pohodlne a účinne. Jedinečná technológia ktorá funguje. www.inalinia.sk

Poistenie domácnosti

V prípade núdze sa postaráme o Vaše náhradné bývanie - UNIQA Assistance www.uniqa.sk

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Pristup do Documents and settings

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
qacer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: Ut 15.07.08 13:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim.
Dnes rano som zapol PC a zistiil som, ze z nejakych pricin nejde nabehnut windows a tesne po zacati bootovania vyhodi nieco s Dll software errorom, tak som sa rozhodol to preinstalovat.

Vlozil som XP instalacku a pri vybere disku na nainstalovanie vypise, ze je to neznamy system suborov a chcel len preformatovat, co samozrejme bez zalohovania nie je mozne.

Tak som nahodil live verziu linuxu(najprv Ubuntu a potom knoppix) a v pohode som sa dostal na obsah disku az na jednu vynimku a to je Documents and settings, ktoru tam ani nezobrazi.

Tie veci co su tam su pre mna dolezite a surne ich potrebujem odtial dostat.
Neviem, ci som to zaradil spravne, ale proste sa potrebujem pred formatom dostat do tej zlozky a vsetko vypiect na DVD, najlepsie cez linux, do povodnej instalacie sa nedostanem

Prosim poradte
Dakujem

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: Ut 15.07.08 13:12Odpovedať s citátomNávrat hore

neviem ak mas moznost napoj to do ineho PC ako sekundarny disk...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: So 19.07.08 17:15Odpovedať s citátomNávrat hore

tie subory mas bud zaheslovane (ako pristup k uzivatelskemu uctu) alebo nemas nastaveny pristup "everyone" vo vlastnostiach priecinkov. je to bezpecnostne riesenie, aby sa ti v tvojich suboroch nehrabali cudzi ludia.
viem ako to obist vo wine, ale v linuxe neviem.

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď