|
 | | |
| Autor | Správa |
qacer
 Užívateľ
 Založený: 29.12.2005 Príspevky: 540 Bydlisko: 127.0.0.1 (Pov. Bys.)
 | Zaslal: Ut 15.07.08 13:05 |   |
Zdravim.
Dnes rano som zapol PC a zistiil som, ze z nejakych pricin nejde nabehnut windows a tesne po zacati bootovania vyhodi nieco s Dll software errorom, tak som sa rozhodol to preinstalovat.
Vlozil som XP instalacku a pri vybere disku na nainstalovanie vypise, ze je to neznamy system suborov a chcel len preformatovat, co samozrejme bez zalohovania nie je mozne.
Tak som nahodil live verziu linuxu(najprv Ubuntu a potom knoppix) a v pohode som sa dostal na obsah disku az na jednu vynimku a to je Documents and settings, ktoru tam ani nezobrazi.
Tie veci co su tam su pre mna dolezite a surne ich potrebujem odtial dostat.
Neviem, ci som to zaradil spravne, ale proste sa potrebujem pred formatom dostat do tej zlozky a vsetko vypiect na DVD, najlepsie cez linux, do povodnej instalacie sa nedostanem
Prosim poradte
Dakujem |
_________________ "Kde končí hiphop, začína IQ." | |
     |
 |
don jebot
 Užívateľ
 Založený: 03.04.2008 Príspevky: 3453 Bydlisko: Trnava
 | Zaslal: Ut 15.07.08 13:12 |   |
neviem ak mas moznost napoj to do ineho PC ako sekundarny disk... |
| |
  |
 |
OmeGa
 Moderátor
 Založený: 13.01.2007 Príspevky: 10311 Bydlisko: Dorú Araeba Country: Alagaësia Vek: 22
 | Zaslal: So 19.07.08 17:15 |   |
tie subory mas bud zaheslovane (ako pristup k uzivatelskemu uctu) alebo nemas nastaveny pristup "everyone" vo vlastnostiach priecinkov. je to bezpecnostne riesenie, aby sa ti v tvojich suboroch nehrabali cudzi ludia.
viem ako to obist vo wine, ale v linuxe neviem. |
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"
Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC | |
      |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |