IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @891
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Výborné ceny olejov

Filtre, nahrádné diely, autobatérie, Tovar u Vás už do 24 hodín. www.mazeto.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Schudla som 16 kg za 4 týždne

Zvládla som to! Bez obmedzovanial a bez športovania. Prečítajte si môj príbeh. www.janinblog.com

Prisavniky a ine ryby

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
feferonka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.01.2009

PríspevokZaslal: Ne 11.01.09 17:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Poradte mi peosim vas ako sa starat o prisavnikov hcel by som si ich kupi dopocul som sa ze su dobre tabletky SERA kolko krat im to treba dat ako casto? Treba tymto rybickam filter ??
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
erik131
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.12.2008

PríspevokZaslal: Ne 11.01.09 19:15Odpovedať s citátomNávrat hore

podla mna davat rybam uz rozne tabletky je sprostost, jaj mam dve a maju uz 8rokov nikdy som im nic nedaval, ani vodu z vodovodu som neosetroval, filter som nemal iba kyslik som vhanal do vody, ale dobre im dat daky ukryt ci uz domcek kde sa cez den skovaju

CPU:AMD AthlonX2 4800+ OC 2.5@3.0 GHz, CPU Cooler:SCYTHE SCMG-2000 Mugen 2 GPU:Gainward 4870GS 512MB MB:ASUS M2A-VM Gb LAN. AMD690G HDD:SEAGATE Barracuda 7200.12 1TB, +PrimeCooler PC-HDB RAM:2x2GB, DDR2 800MHz, A-DATA Extreme Edition Vitesta PSU:Corsair HX520W CASE:CoolerMaster CM690 LCD:Samsung P2470HD 24" MOBILE:Samsung Wave I
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
p360t
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: Ne 11.01.09 19:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Množstvo potravy samozrejme závisí od veľkosti rýb, vo všeobecnosti by sa dalo povedať, že stačí raz za deň také množstvo, ktoré sú schopné skonzumovať v priebehu pár (3-5) minút. Rozhodne by vo vode nemali zostávať zvyšky potravy. Stačí im dať 1-2 tabletky (alebo iné krmivo, ja už sa v tomto veľmi neorientujem ale v obchode ti určite poradia), ak to zjedia, na druhý deň môžeš skúsiť o jednu viac atď až nájdeš to optimálne množstvo. Nemusíš sa báť, že zomrú od hladu, pretože ryby dokážu nejesť veľmi dlho (niekoľko dní, niektoré aj týždňov).

Filter závisí od veľkosti akvária, rastlín a iných rýb... Ale radšej sa spýtaj v špecializovanom obchode.

[quote="A. S. Tanenbaum"]The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.[/quote]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
feferonka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.01.2009

PríspevokZaslal: Po 12.01.09 16:02Odpovedať s citátomNávrat hore

diki pytal som sa na ten filter zevraj nepotrebuju..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď