|
 | | |
| Autor | Správa |
feferonka
 Užívateľ
 Založený: 03.01.2009 Príspevky: 29
 | Zaslal: Ne 11.01.09 17:07 |   |
Poradte mi peosim vas ako sa starat o prisavnikov hcel by som si ich kupi dopocul som sa ze su dobre tabletky SERA kolko krat im to treba dat ako casto? Treba tymto rybickam filter ?? |
| |
  |
 |
erik131
 Užívateľ
 Založený: 27.12.2008 Príspevky: 574 Bydlisko: Sered
 | Zaslal: Ne 11.01.09 19:15 |   |
podla mna davat rybam uz rozne tabletky je sprostost, jaj mam dve a maju uz 8rokov nikdy som im nic nedaval, ani vodu z vodovodu som neosetroval, filter som nemal iba kyslik som vhanal do vody, ale dobre im dat daky ukryt ci uz domcek kde sa cez den skovaju |
_________________ CPU:AMD AthlonX2 4800+ OC 2.5@3.0 GHz, CPU Cooler:SCYTHE SCMG-2000 Mugen 2 GPU:Gainward 4870GS 512MB MB:ASUS M2A-VM Gb LAN. AMD690G HDD:SEAGATE Barracuda 7200.12 1TB, +PrimeCooler PC-HDB RAM:2x2GB, DDR2 800MHz, A-DATA Extreme Edition Vitesta PSU:Corsair HX520W CASE:CoolerMaster CM690 LCD:Samsung P2470HD 24" MOBILE:Samsung Wave I | |
     |
 |
p360t
 Skúsený užívateľ
 Založený: 30.05.2006 Príspevky: 1775 Bydlisko: BA - EASTSIDE
 | Zaslal: Ne 11.01.09 19:22 |   |
Množstvo potravy samozrejme závisí od veľkosti rýb, vo všeobecnosti by sa dalo povedať, že stačí raz za deň také množstvo, ktoré sú schopné skonzumovať v priebehu pár (3-5) minút. Rozhodne by vo vode nemali zostávať zvyšky potravy. Stačí im dať 1-2 tabletky (alebo iné krmivo, ja už sa v tomto veľmi neorientujem ale v obchode ti určite poradia), ak to zjedia, na druhý deň môžeš skúsiť o jednu viac atď až nájdeš to optimálne množstvo. Nemusíš sa báť, že zomrú od hladu, pretože ryby dokážu nejesť veľmi dlho (niekoľko dní, niektoré aj týždňov).
Filter závisí od veľkosti akvária, rastlín a iných rýb... Ale radšej sa spýtaj v špecializovanom obchode. |
_________________ [quote="A. S. Tanenbaum"]The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.[/quote] | |
    |
 |
feferonka
 Užívateľ
 Založený: 03.01.2009 Príspevky: 29
 | Zaslal: Po 12.01.09 16:02 |   |
diki pytal som sa na ten filter zevraj nepotrebuju.. |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |