IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @888
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Myslite s nami ekologicky

Zapojte sa súťaže s Orangeom a vyhrajte zeleň pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Všetko o vašom telefonovaní

Aktivácie, info o hovoroch, sms, dátach. Ušetrite čas so zákaz. zónou Môj Orange! www.orange.sk

Peniaze za ankety

Nechajte sa odmeniť za Vaše názory! Online prieskumy verejnej mienky. www.onlinepanel.sk

Pripojenie predných jack konektorov na zvukovku

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
jopal
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.01.2008

PríspevokZaslal: Št 01.09.11 15:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Ano, zapajam audio do audio a USB do USB. (USB funguje, ako som pisal) Nemyslim, ze ho zapajam opacne, jeden konektor je zaliaty, na doske ten zaliaty chyba, opacne to bez destrukcie nejde...
Edit: Doplnam: Po 4 dnoch patrania som prisiel na problem. Na jednom anglickom fore bolo napisane:"Select Disable front panel jack detection..." Akokolvek nelogicky to znie, ale skutocne treba vybrat a zaskrtnut moznost "Disable" a potom to zacne fungovat. Nasledny jav je ale, ze na zadnej strane prestanu fungovat, co ale nevadi, aj tak nikto nepouziva naraz oba vystupy...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď