|
 | | |
| Autor | Správa |
Bobesko
 Užívateľ
 Založený: 28.01.2009 Príspevky: 299 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Po 23.01.12 22:24 |   |
Kupil som si tento prehravac http://www.alza.sk/asus-oplay-mini-d206104.htm a neviem akym sposobom by som ho mohol pripojit tak aby som mal dolby digital zvuk. Mam Lcd tv, ktory ma opticky audio vystup. A tento prehravac ma opticky audio vstup. Chcem si kupit nejake domace kino ,http://www.alza.sk/samsung-ht-d555-d232157.htm, kde zosilovace maju zvycajne jeden audio vstup. Cize poprosil by som niekoho poradit ako to z hladiska optickeho cele poprepajat aby som vydoloval z toho zvuku najviac. Hlavne teda chcem riesit to ako prehravat mkv filmy z toho Asus prehravaca tak aby mi isiel dolby digital zvuk z reprakov toho domaceho kina ktore si idem kupit. Zatial mam ten prehravac prepojeny klasicky cez hdmi s tv ale to mi samozrejme ide zvuk z reprakov zabudovanych v tv. Momentalne v tom mam taky mensi chaos. |
_________________ CPU: Intel I5 2500K 4,5 ghz, chladič Arctic freezer 13, MB: Asus p67 Sabertooth, GPU: Sapphire 6870 1gb, RAM: Kingston Hyper-x 8gb ddr3 1600mhz, HDD: Western digital 500gb 7200, PSU: 650w CorsairTX Case: HAF922 OS: W7 ultimate 64-bit | |
   |
 |
immortal66
 Užívateľ
 Založený: 23.07.2008 Príspevky: 306 Bydlisko: Prešov
 |
No čo som pozeral na Asus stránke tak ten O!Play Mini má aj optický výstup... Čiže podľa mňa by si nemal mať problém to prepojiť s tým domácim kinom Samsung. No a čo sa týka televízora, tak si myslím, že tam je zbytočne viesť zvuk optikou.
Edit: čo pozerám na alze tak ten Samsung ma funkciu ,,audio return channel" čiže zvuk by ti mal ísť spätne z TV do DK. |
_________________ MacBook Pro 13" (early 2011)
MT: SE W580i a LG BL20
Repro: Yamaha DVX-S302
TV: LCD Samsung LE40A551 | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |