IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @886
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Softvér pre účtovníctvo a mzdy

Vyskúšajte zadarmo programy KROS. Ideálne pre stredné a malé firmy. www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

Pripojenie Asus oplay cez opticky kabel?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Bobesko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.01.2009

PríspevokZaslal: Po 23.01.12 22:24Odpovedať s citátomNávrat hore

Kupil som si tento prehravac http://www.alza.sk/asus-oplay-mini-d206104.htm a neviem akym sposobom by som ho mohol pripojit tak aby som mal dolby digital zvuk. Mam Lcd tv, ktory ma opticky audio vystup. A tento prehravac ma opticky audio vstup. Chcem si kupit nejake domace kino ,http://www.alza.sk/samsung-ht-d555-d232157.htm, kde zosilovace maju zvycajne jeden audio vstup. Cize poprosil by som niekoho poradit ako to z hladiska optickeho cele poprepajat aby som vydoloval z toho zvuku najviac. Hlavne teda chcem riesit to ako prehravat mkv filmy z toho Asus prehravaca tak aby mi isiel dolby digital zvuk z reprakov toho domaceho kina ktore si idem kupit. Zatial mam ten prehravac prepojeny klasicky cez hdmi s tv ale to mi samozrejme ide zvuk z reprakov zabudovanych v tv. Momentalne v tom mam taky mensi chaos.

CPU: Intel I5 2500K 4,5 ghz, chladič Arctic freezer 13, MB: Asus p67 Sabertooth, GPU: Sapphire 6870 1gb, RAM: Kingston Hyper-x 8gb ddr3 1600mhz, HDD: Western digital 500gb 7200, PSU: 650w CorsairTX Case: HAF922 OS: W7 ultimate 64-bit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
immortal66
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.07.2008

PríspevokZaslal: Ut 24.01.12 1:45Odpovedať s citátomNávrat hore

No čo som pozeral na Asus stránke tak ten O!Play Mini má aj optický výstup... Čiže podľa mňa by si nemal mať problém to prepojiť s tým domácim kinom Samsung. No a čo sa týka televízora, tak si myslím, že tam je zbytočne viesť zvuk optikou.

Edit: čo pozerám na alze tak ten Samsung ma funkciu ,,audio return channel" čiže zvuk by ti mal ísť spätne z TV do DK.

TV: LCD Samsung LE40A551
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď