IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @884
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dajte zbohom celulitíde

S novinkami radu NIVEA Q10 plus môžete hodiť celulitídu za hlavu. www.NIVEA.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Zablokovali sa Vám dvere?

Poistite svoj majetok s UNIQA a my ich otvoríme zadarmo za Vás! www.uniqa.sk

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Prihody pri PC.

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
M@rek
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.09.2005

PríspevokZaslal: Ut 22.12.09 0:35Odpovedať s citátomNávrat hore

pred par rokmi sme s bratom isli instalovat hru, kukli sme na cd, vsimli sme si ze dake lacne, kus zosuchana horna vrstva a jemnulilinko naprasknute na okraji, ale tak sme dali dnu, zacali instalovat, brat sedel za compom, ja som bol tusim za nim ... a zrazu ... rana ako keby som rozjebal okno pri mne, aj brat sa hned kukol ze ci som debil, ci som nerozbil okno, ja zas na neho ze co, okno v poriadku a nakoniec nam doslo, ze asi cd ... potom sme vybrali mechaniku, vytriasli, vycistli, dali spat, ale uz nesla, co uz no

MoBo: MSI K9N Platinum (AM2) | CPU: Athlon 64 ® 3200 (AM2) | HDD: Seagate 250GB Serial ATA II 7200ot. 16MB | RAM: 2x DDRAM2 512MB Kingmax 667 + DDRAM2 2GB Kingstone 800 | VGA: MSI Geforce NX7600GT T2D256EZ 256 MB (PCle) HeatPipe | Case: AeroCool Magic 3D Black | LCD: Philips 170S7FS 17" Silver | PSU: LC Power Silent Giant Black 65550G rev.2 550W | FDD: Alps FDD 3.5" Black | DVD-RW: LG DVD-RW GSA H20LS Black | Keyboard: Genius KB Calculator | Mouse: Canyon Optical Mouse | Speakers: Logitech Z4 2+1 Black | OS: Windows Seven Ultimate | NET: Antik computers & communications 64Mbit/s
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
TricK
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 07.09.2007

PríspevokZaslal: Ut 22.12.09 0:44Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som raz menil case to bolo este ked som zacinals PC mozno 6 na zakladnej a ta stara skrinka mala uz zabudovane napevno vystupky na dosku (aby sa nedotykali konatkty dosky skrinky. no a aj som tam supol novu skrinu ale neuvedomil som si ze tam treba nasrobovat tiestlpiky .. secko som zapojil nasroboval pozapajal idem pustit a nic. sakra co je ?! este dosol jeden kamarat cos a temu venoval 11rokov a tez nechapal dosol este jeden chalana ten sa nastval povyhadzoval secko zo skrine a len sa chytal za hlavu nastastie nakonec secko islo potom (neviem ako je to mozne ved to msuelo poskratovavat) ale procesor uz nemal 1000Mhz ale 750Mhz
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
giuseppe
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.04.2008

PríspevokZaslal: Ne 03.01.10 16:44Odpovedať s citátomNávrat hore

bracho sedel za desktopovym PC a nieco robil, ja som len zrovna vychadzal z izby a zaznela supa... pozeram hned co sa deje, bracho vyskocil zo stolicky na to strasny zapach a dym vychadzajuci zo zadnej casti PC... bol to zdroj, vyhorel ako sucha stodola....

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.01.2010

PríspevokZaslal: Ut 05.01.10 22:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Nedávno som robil v istej firme ako technik.
Jedného dňa nám zavolal uživatel že mu pc neberie cd a akonáhle ho tam vloží tak mu ho pc vypluje....
Tak sme teda išli s kolegom na poruchu.
Ked sme tam prišli, ukázalo sa, že uživatel mal pc naopak (dole hlavou) a ako by to nestačilo on nam aj ukazoval čo to robí.....A skuste potom ostať vážny a diplomaticky riešiť "poruchu" z 60 ročním človekom
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
giuseppe
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.04.2008

PríspevokZaslal: Ut 05.01.10 22:40Odpovedať s citátomNávrat hore

ked niekto poznate skolu STU v Bratislave, a intraky na Mlynskej doline, viete, ze tam je kopec IT blaznov... kamarat mi tak rozpraval ako prisiel na izbu spoluziakovi, prave robil nieco na PC a popri tom obedoval... vylial sa mu kecup na cd-cko, tak si len ponadaval, zobral ho, strcil do mechaniky a spustil potom ho vraj vybral, a s usmevom konstatoval: pozri ake ciste
tak toto povazujem za dost vazne stadium demencie...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.12.2009
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ut 05.01.10 23:49Odpovedať s citátomNávrat hore

raz som napaloval dvdčko všetko fachalo paradne len naraz ticho v mechanike, potom BUM začalo sa dymiť. Otvorim mechaniku a dvdčko na 2 kusi. Dovod: zlihal motorek čo toči dvd a laser to tak ohrial že prasklo.
A este jedna prihoda.. Raz som prenašal taky starši PC do obyvačky z poschodia a nejakym sposom som zašmatlal o bratrancove hračky a PC sa skotulal dole skodami.. výsledok ..plechy pokrivene, z matičnej dosky sa odluplo kus.. možem si za to sam (:

vama
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.11.2009
Vek: 19

PríspevokZaslal: So 09.01.10 11:07Odpovedať s citátomNávrat hore

xxxpower2 napísal:

Alebo som raz zabudol na jeden odizolovany kablik zo zdroja a ten sa dotkol kostry a cele pc sa vyplo-smrt v ociac a bol som v toom ze pc e v haji a ono ide dalej....

Neviem co sa ty o kostru dotklo, ale vacsina spinanych zrojov ma prudovu ochranu. Aj ked by som sa ja na nu nespoliehal
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
reDo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.03.2009

PríspevokZaslal: Ne 10.01.10 13:10Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som hraval este na starsom kompe jednu hru Extreme Assault take vrtulniky celkom v pohode asi tak po 2 rokoch gamblingu som zistil ze okraj cedecka je uplne spaleny tak do seda huste

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď