IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @874
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Prezidentský LordOfTheRing

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
pilná lama glama
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 30.04.2009

PríspevokZaslal: Pi 14.08.09 7:15Odpovedať s citátomNávrat hore

ma napadlo ze ci ste si vsimli ten nevkus v podobe odznacikov na prsiach nasich prezidentov hlav statu a ci podla vas nieje majestatnejsie nosit prsten ako symbol akejsi zvrchovanosti. Namna tie odznaciky posobia skor akoby slo o riaditelov dakej filialky. Mozno ten pocit ale nemam z trapneho odznaciku
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: Pi 14.08.09 7:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Ten odznacik je statna vlajka a nosia ho aj zahranicny politici, urcite nie ako nejaky symbol zvrchovanosti
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
pilná lama glama
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.08.09 7:47Odpovedať s citátomNávrat hore

nuz ale to je aj prsten, teda statny znak .
este by som dodal ze ide skor o otazku vkusu ako zauzivanych zvyklosti
david3504
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.08.09 8:05Odpovedať s citátomNávrat hore

tak ale odznak je viac viditelny ako prsten, je to urcite lacnejsie, staci jedna univerzalna velkost

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
pilná lama glama
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.08.09 8:08Odpovedať s citátomNávrat hore

ano to je jeden z dovodov preco sa mi odznak nepaci. Prilis lacny a univerzalny, moze si ho pripnut naozaj hocikto
david3504
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.08.09 8:11Odpovedať s citátomNávrat hore

pokial im nanho prispievam aj ja tak aj tieto co pouzivaju doteraz su pre nich moc drahe

// inak aj ja mam jeden
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Pi 14.08.09 10:53Odpovedať s citátomNávrat hore

A naco na seba vobec vesat nejake kariky ako prstene a odznaky? To ho bez toho nespoznaju ze je prezident? Aj on je len clovek, naco sa ma co vyvysovat nad ostatnych?

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
pilná lama glama
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.08.09 11:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Nuz ustava z neho roby svojim sposobom nedotknutelneho takze je vyviseny nadnami azaz , jeho povinnostou je reprezentovat nasu krajnu , dohadovat v nasom mene niektore dohody a strazit ustavnost v krajne (pomlcim o konkretnych prezidentoch hlav statu). A kedze podla mna nieje dostatocne reprezentujuce nosit odznacik ci logo seat tak by som mu prstienok doprial nech je aspon fesak .
david3504
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.08.09 12:46Odpovedať s citátomNávrat hore

ono to plni aj tu funkciu ze ked su politici v spolocnosti inych zahranicnych politikov tak podla toho sa da poznat kto z akej krajiny pochadza, a vyzeralo by to asi dost divne keby kazdy kazdemu pozeral po rukach na prstene
pilná lama glama
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.08.09 12:50Odpovedať s citátomNávrat hore

to je dobry argument,
teda nech si nosia tie odznaky ale aj prsten by mal byt. A vramci setrenia by ho musel vratit a pretavil by sa pre nastupcu.
david3504
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 14.08.09 13:01Odpovedať s citátomNávrat hore

najlepsie riesenie by bolo keby kazdy dostal siltovku so statnym znakom a vlajkou, je to lacnejsie, viditellnejsie a aspon by im nebolo vidiet do tvare
Zaslať odpoveď