IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @867
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Myslite ekologicky s Orangeom

Zapojte sa do súťaže Zeleň pre mesto a získajte viac stromov pre svoje okolie www.orange.sk

Ako na skvelý análny sex?

Patríte medzi ľudí, ktorí by radi vyskúšali análny sex? Láka vás, no feminity.zoznam.sk

Intenzívne zoštíhlenie

Chudnite pohodlne a účinne Jedinečná technológia ktorá funguje www.inalinia.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

pretaktovanie C2D E4400

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
WolFman
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.01.2008

PríspevokZaslal: Ne 06.01.08 15:29Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim som novacik v taktovani takmer ziadne skusenosti a ficim na masine: c2dE4400 @ 2ghz (CHLADI HO DEFAULTNY CHLADIC) , 1gb raz 667MHZ, 550W zdroj, maticna BIOSTAR P965 , GRAFIKA GF7600GT 256mb. Dajte mi prosim nejake rady ako si pocinat pri taktovani pri tejto zostave velke diky
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
lednicky1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.09.2007

PríspevokZaslal: Ne 06.01.08 15:46Odpovedať s citátomNávrat hore

WolFman napísal:
zdravim som novacik v taktovani takmer ziadne skusenosti a ficim na masine: c2dE4400 @ 2ghz (CHLADI HO DEFAULTNY CHLADIC) , 1gb raz 667MHZ, 550W zdroj, maticna BIOSTAR P965 , GRAFIKA GF7600GT 256mb. Dajte mi prosim nejake rady ako si pocinat pri taktovani pri tejto zostave velke diky
by som ti poradil, zacni najprv s googlom, potom si poobzeraj forum, je tu toho plno. kazdy sa to tak ucil prvy krat. a take zakladne aby si vedel co hladat je FSB, nasobic( multiaplikator), delicka, frekvencia pamati.

Zaslať odpoveď