|
 | | |
| Autor | Správa |
Palio
 Užívateľ
 Založený: 30.12.2005 Príspevky: 75 Bydlisko: Trenčín
 | Zaslal: Ne 07.08.11 15:35 |   |
Zdravim. po dlhych utrapach som si kupil monitor LG M2780D k notebooku ako externy monitor (hlavne na internet a na pracu)
od zaciatku prazdnin som pouzival LCD TV 32 palcovy LG LD450 s ktorym som bol spokojny, ale chcel som monitor s TV tunerom, tak som siahol po Samsungu P2770HD, ktory som po par dnoch vratil pretoze sa nedala v PC rezime nastavit uroven podsvietenia a hlavne v nocnych hodinach sa s nim zle pracovalo, tak som objednal LG M2780D ako jeho nahradu. Problem je vsak v tom ze tento monitor ma niektore farby prilis presytene (vlastne pokial svieti len svetlejsia modra, cervena, alebo zelena, tak tieto farby neprijemne tahaju oci)
Nainstaloval som ovladace s farebnym profilom k monitoru priamo od vyrobcu, situacia sa trocha zlepsila, no stale to nieje ono.
Vedeli by ste mi prosim poradit co este skusit?
Dakujem. |
| |
   |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9898 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: Ne 07.08.11 15:37 |   |
|
    |
 |
Palio
 Užívateľ
 Založený: 30.12.2005 Príspevky: 75 Bydlisko: Trenčín
 | Zaslal: Ne 07.08.11 16:22 |   |
samozrejme, zial ak je napojene pc o spravu farieb sa stara PC a monitor az sekundarne pre TV a ostatne |
| |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |