IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @855
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neobmedzený Magio Internet

Bez poplatku za zriadenie a modem plus prvých 100 dní máte úplne zadarmo ! Telekom.sk

Myslite s nami ekologicky

Zapojte sa súťaže s Orangeom a vyhrajte zeleň pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

BISHOLIN už aj na Slovensku

Unikátny preparát na pohybové ochorenia: reuma, svaly, šľachy ale aj iné problémy www.detoxipan.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Prepis vyslovnosti

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Ominous
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.03.2009
Vek: 24

PríspevokZaslal: Št 19.01.12 15:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Ano robil som si bakalarku 60 stranovu a teraz diplomovku, zbytocne ma ides o niecom presviedcat. Zmenit styl je otazka 5 sekund...neviem preco sa snazis silou mocou mat pravdu. Toto vlakno je uz zbytocne, problem bol vyrieseny. Mohlo by sa zamknut povedal by som...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.03.2011
Vek: 54

PríspevokZaslal: Pi 20.01.12 10:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Ominous napísal:
Ano robil som si bakalarku 60 stranovu a teraz diplomovku, zbytocne ma ides o niecom presviedcat. Zmenit styl je otazka 5 sekund...neviem preco sa snazis silou mocou mat pravdu. Toto vlakno je uz zbytocne, problem bol vyrieseny. Mohlo by sa zamknut povedal by som...

Tebe písalo príspevky do diplomovky 5-10 ľudí?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď